8 april, Kikker in je Bil - toernooi 8 april
6-3-2020  | 

Voor wie         De jongste jeugd van GMHC: 8-tallen, 6-tallen en F-kinderen

LET OP: DATUM VERANDERD VAN 1 IN 8 APRIL

Wanneer          Woensdag 8 april 2020, 13.30u tot 16.30u


Waar             Goudse Mixed Hockey Club


Programma       We gaan onderlinge wedstrijdjes spelen met gemixte teams, waar altijd één speler van je eigen team in zit. Het thema van dit jaar is ‘SPRING!’.  Maak een sprongetje van plezier en schrijf je lekker in voor een middag sportiviteit en gezelligheid met allemaal leuke activiteiten.

Kosten          €4,00 per kind voor het toernooi, betalen kan via evenementen Lisa of site GMHC ovv voor- en achternaam kind en team 


Kikkermenu      Speciaal voor het toernooi is er een kikkermenu a €4,00 per persoon in de aanbieding. Na afloop kun je met je vrienden/vriendinnen en je ouders blijven eten op de club!  Het Kikkermenu bestaat uit: Patat met keuze uit een snack, lekkere fruitjes en een heerlijk ijsje toe.


Aanmelden       Vóór 27 maart 2020 via [email protected] Geef ook even aan of je wilt blijven eten en met hoeveel personen. Betalen hiervoor kan op de dag zelf.


Begeleiding gezocht! 
Voor de begeleiding van de teams en de spelleiders tijdens de wedstrijden zoeken we ouders, die het leuk vinden  om deze middag te helpen. Aanmelden kan via [email protected]terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
8-6    Voortgezette keepersoplei
10-6    Ledenvergadering
14-6    Laatste wedstrijddag met
15-6    Voortgezette keepersoplei
22-6    Voortgezette keepersoplei
4-7    Afsluiting lustrumjaar -
5-7    Afsluiting lustrumjaar -
Hele agenda
Handige links