En nog 4 kampioenen in de zaal!!
16-2-2020  | 

Gisteravond is JD2 officieel kampioen geworden, ze waren officieus al kampioen voorafgaand aan de wedstrijden maar maakten het gisteren nog een keer duidelijk: er werd gewonnen met 7-0 en gelijkgespeeld. Met 30 punten uit 12 wedstrijden een prachtig resultaat, gefeliciteerd!

Vanmorgen is MD2 kampioen geworden: beide laatste wedstrijden werden winnend afgesloten en met 23 punten uit 10 wedstrijden een grote voorsprong op alle andere teams in de poule, ook MD2 van harte gefeliciteerd!

Halverwege de dag is MB3 ook kampioen geworden, ook zij wisten beide laatste wedstrijden winnend af te sluiten en overtuigende winnaar van poule i in de derde klasse, proficiat!

Tenslotte moest H2 vandaag nog 1 punt halen om het kampioenschap veilig te stellen, de mannen wonnen beide wedstrijden en zijn ook duidelijk kampioen geworden, gefeliciteerd mannen!

De kampioenen in de zaal, naast bovenstaande teams waren vorige week al MC4 en JA1 kampioen geworden, zullen naar verwachting op zondag 5 april tijdens of na afloop van het shoot-out kampioenschap worden gehuldigd.terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-5    Klaverjassen - afgelast
8-6    Voortgezette keepersoplei
10-6    Ledenvergadering
14-6    Laatste wedstrijddag met
15-6    Voortgezette keepersoplei
22-6    Voortgezette keepersoplei
4-7    Afsluiting lustrumjaar -
Hele agenda
Handige links