Frustraties - blijf er niet mee zitten!
15-2-2020  | 
Zoals bij elke vereniging gaan bij GMHC gelukkig heel veel dingen goed, maar soms lopen zaken helaas ook niet helemaal zoals je zou willen. Dat kan leiden tot teleurstelling en kleine irritaties, maar soms groeien die ook uit tot grote frustraties. Dat kan niet de bedoeling zijn, want het doel van onze vereniging is samen met elkaar plezier beleven aan sport. Daar spannen wij ons allemaal (leden en veel vrijwilligers) elke week weer voor in.

Voorkomen is beter dan genezen, dus loopt er iets niet helemaal zoals je zou willen, bespreek dit dan met de trainer, coach of teammanager. Vaak levert dat al een oplossing. Kom je er samen niet uit, schroom dan niet de Lijncoördinator te benaderen. Indien nodig kunnen zij ook het Bestuur inschakelen.

Voor zaken die je liever in vertrouwen bespreekt, zoals pesten, intimidatie en ander ongewenst gedrag, kan je ook bij de Vertrouwenscommissie terecht.

De contactgegevens kan je vinden op de website onder 'De Club'.

In overleg is er over het algemeen veel mogelijk en ons doel is om gezamenlijk een bevredigende oplossing te zoeken. Blijf daarom niet zitten met je frustraties maar maak ze bespreekbaar zodat ze het plezier aan sport niet in de weg gaan zitten!

Jerry, Bestuur Hockeyzaken
Martijn, Elftalcommissie

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-5    Klaverjassen - afgelast
8-6    Voortgezette keepersoplei
10-6    Ledenvergadering
14-6    Laatste wedstrijddag met
15-6    Voortgezette keepersoplei
22-6    Voortgezette keepersoplei
4-7    Afsluiting lustrumjaar -
Hele agenda
Handige links