Ben Geers overleden
19-1-2020  | 

Afgelopen vrijdag is Ben Geers thuis te midden van zijn dierbaren overleden. Ben is 74 jaar geworden. Hij is jarenlang lid geweest van GMHC. Ben was vrijwel vanaf de oprichting actief voor onze hockeyclub. Zo maakte hij deel uit van de bouwcommissie voor de bouw van ons eerste clubhuis in 1981 en was hij daarna lid van verschillende commissies. Ook is hij vele jaren actief  hockeyer geweest en was hij scheidsrechter. Ben was z’n hele hockeyleven lang keeper, eerst bij Ring Pass in Delft en daarna bij GMHC, achtereenvolgens in Heren 2 en bij de Veteranen.

Twee zonen van Ben zijn ook lid geweest van GMHC. Bob maar twee jaar en Max van de jeugd tot en met Heren 1. Bij GMHC was Ben (samen met zijn vrouw Yvonne) ook lid van de klaverjasclub en de fietsclub en was hij wekelijks met diverse oudgedienden van de club te vinden op de bovenste rij van de tribune als supporter bij wedstrijden van Heren 1 en Dames 1.

De crematie van Ben vindt plaats op donderdag 23 januari om 14 uur op Begraafplaats en Crematorium IJsselhof aan de Goejanverwelledijk.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
22-9    Scheidsrechtercursus
29-9    Scheidsrechtercursus
2-10    Scheidsrechtercursus-exam
3-10    Bitjeshappen
14-10    Bestuursvergadering
26-10    Scheidsrechtercursus
3-11    Scheidsrechtercursus
Hele agenda
Handige links