Nieuwjaarsgala een intiem feestje
13-1-2020  | 

Het bezoekersaantal mocht met 80 verkochte kaarten dan misschien een beetje tegenvallen, het werd door de prachtige aankleding, de prima muziek, de schitterende jurken van de dames en de mooie outfit van sommige heren toch een sfeervol en bijna intiem feestje. Met dank aan vooral Roos van Pelt en Esmee Snippe voor hun keiharde inzet bij de organisatie.

Na het welkomstdrankje zag je dat iedereen z’n weg zocht in het mooi versierde clubhuisgedeelte bij de bar en geanimeerd met elkaar stond te praten. Dat kón toen nog goed doordat DJ Sander van der Boon (oud-GMHC’er) het volume in het begin beperkt hield. Gedurende de avond draaide Sander die volumeknop steeds een tandje verder open. De dansliefhebbers in dit gezelschap raakten daardoor steeds meer in de sfeer en al snel werd er volop en hevig gedanst. De bezoekers van het Casino (met drie speeltafels) gingen onverstoord door met hun spelletjes. Geregeld werden hapjes uitgedeeld door heel vriendelijk ‘personeel’: de trotse organisator van het feest Roos, de zich als een dansend slangenmens voortbewegende Gerard Boks en de met een  sexy uitstraling schuivende Petra Graveland. Wie dit drietal aan het werk zag, móest wel zin krijgen in een feestje. En dat werd dan allemaal nog op de fotocamera vastgelegd door Esmee Snippe, de andere actieve organisator van dit feest.

Tussendoor mocht onze voorzitter Erik van Tussenbroek een levensgrote taart aansnijden. Een verjaardagstaart die het 40-jarig bestaan van onze hockeyclub onderstreepte.

Misschien viel het aantal verkochte kaarten tegen, maar de mensen die er wèl waren, hebben genoten en die hebben er zeker toe bijgedragen dat de thuisblijvers echt iets hebben gemist. Hopelijk krijgen zij een herkansing in volgende edities van het Nieuwjaarsgala en wordt dat weer een vaste traditie!

Hans van Raalte


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
1-9    JJ Spelleidersavond
2-9    Teambegeleideravond junio
3-9    JJ Coachavond
9-9    Ledenvergadering KNHB
16-9    Bestuursvergadering
3-10    Bitjeshappen
14-10    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links