Winst Heren 1 in Silver Cup
30-11-2019  | 

Vrijdag 29 november, de vierde ronde van de SilverCup thuis tegen HDS beloofde een spannende wedstrijd te worden en dat werd het ook! Voor aanvang van de wedstrijd werd een groot spandoek aan onze jongens getoond, gemaakt op initiatief van Max Laoh. Goed gevuld met publiek, uitgerust met vuvuzela's luchthoorn en vuurwerk maakte de sfeer die bij een knock-out wedstrijd hoort.

De eerste helft kwamen de heren op achterstand door een snelle counter van HDS, maar in het laatste kwart sloeg GMHC terug met een mooi veld doelpunt en een terechte strafbal. Nog wel even billenknijpen na het laatste fluitsignaal toen HDS nog een strafcorner moest nemen, maar toen deze over de achterlijn ging was de ontlading groot! Complimenten aan beide teams omdat de hele wedstrijd sportief en in hoog tempo werd gespeeld, een waar genot voor de toeschouwers.

Aansluitend werd de overwinning nog eens dunnetjes gevierd in een lekker gevuld clubhuis onder het genot van een drankje en 'bruin' fruit met dank aan Thijs.  

   Bijlage: 20191129_Ronde4.jpg

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
8-6    Voortgezette keepersoplei
10-6    Ledenvergadering
14-6    Laatste wedstrijddag met
15-6    Voortgezette keepersoplei
22-6    Voortgezette keepersoplei
4-7    Afsluiting lustrumjaar -
5-7    Afsluiting lustrumjaar -
Hele agenda
Handige links