Keepersmateriaal zaal
21-11-2019  | 
De zaalcompetitie komt er weer aan, wat betekent dat er weer wat geregeld moet worden voor de keepersspullen.

Zorg dat de keepersspullen na de laatste veldwedstrijd bij de keeper of een speler worden opgeslagen, zodat je niet voor de verrassing komt te staan dat de club dicht is en jullie niet bij de keepersspullen kunnen.

In de zaal geldt dat je in de klompen geen riempjes met metalen gespen mag gebruiken. De jongste jeugd heeft al kunststof riempjes. Voor de junioren (A t/m D) en senioren: kijk even in de vakjes van de keeperstas of daar de zwarte zaalriempjes in zitten, zonder metalen gesp. Is dit niet het geval mail dan even naar [email protected]  zodat ik ze in de kluis kan doen of je ze bij mij thuis kan ophalen. Deze zwarte riempjes mogen niet gebruikt worden op het veld.

Aangezien de tassen nu toch bij iemand thuis worden opgeslagen, is het een goed idee om de keepersuitrusting een grondige check te geven en schoon te maken. De broek, tock, elleboogbeschermers, stoffen bodyprotector en het kussentje uit de helm mogen in de wasmachine op 30 graden. De klompen, legguards, helm en de kunstof bodyprotector mogen met een sopje schoongemaakt worden.

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-8    Trainersbijeenkomst seizo
1-9    JJ Spelleidersavond
2-9    Teambegeleideravond junio
3-9    JJ Coachavond
9-9    Ledenvergadering KNHB
16-9    Bestuursvergadering
3-10    Bitjeshappen
Hele agenda
Handige links