Heren1 wint rommelige derby
11-11-2019  | 

In een rommelige wedstrijd heeft Heren 1 met moeite van Waddinxveen gewonnen (3-2). Na een 0-2 achterstand werd Ramon Nieuwenhoff met twee benutte strafcorners in de tweede helft het goudhaantje. Dames 1 bleef in Hoofddorp op 1-1 steken tegen Reigers en bezet nu met nog drie ploegen de derde plaats.

 

Waddinxveen – Gouda was een typische derby, waarin het gretige Waddinxveen in eerste instantie de meeste duels won en al heel snel 0-1 maakte. Direct na rust werd het zelfs 0-2, maar het betere Gouda besliste het duel via een velddoelpunt en twee benutte corners (uit drie). Wanneer Heren 1 zondag ook wint bij laagvlieger Souburgh gaat het nog lekker meedraaien in de kopgroep van de derde klas met nu al 15 punten uit 9 wedstrijden op de zesde plaats.

Dames 1 heeft evenveel punten in de tweede klas, maar staat daarmee wel derde, samen met nog drie clubs. Bij Reigers, dat thuis veel punten heeft verzameld, bleef de ploeg van Bas Ligthart op 1-1 steken en dat had best iets meer mogen zijn. Dames 1 gaat zondag op bezoek bij het niet zo sterke Zwaluwen in Utrecht en sluit de eerste helft van de competitie af met een thuiswedstrijd tegen Spandersbosch (ook derde).

Met een 1-4 nederlaag tegen Leiden werd de goede reeks van Dames 2 onderbroken, maar de formatie staat nog wel vijfde. Jong Dames 1 redde het niet tegen het op de tweede plaats staande Derby (2-4) en zakte van de derde naar de vierde plek.

Heren 2 is bezig aan een zo langzamerhand dramatisch seizoen bezig, getuige de 1-12 nederlaag tegen Roomburg. En de Veteranen maakten er een spannende pot van tegen Bleiswijk/Waddinxveen, maar wonnen toch met 4-3 en heeft nog steeds geen puntje verspeeld (24 uit 8). De LA-Veteranen gaven het hoog genoteerde HCRB goed partij maar verloren wel met 2-3.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
1-9    JJ Spelleidersavond
2-9    Teambegeleideravond junio
3-9    JJ Coachavond
9-9    Ledenvergadering KNHB
16-9    Bestuursvergadering
3-10    Bitjeshappen
14-10    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links