3e ronde Silvercup H1 a.s. vrijdag 8 november
5-11-2019  | 

Heren 1 speelt a.s. vrijdag de 3e ronde voor de Silvercup
Aanstaande vrijdag 8 november spelen de mannen van Heren 1 alweer in de derde ronde van de Silvercup UIT tegen Tempo ’34 H1. Na de spannende wedstrijden in de eerste en tweede ronde zal ook deze sfeervolle avondwedstrijd weer een hoop spektakel gaan geven.

Kom dus of ga mee aanstaande vrijdag gezellig naar Tempo ’34 om de heren aan te moedigen en alle support te geven om de vierde ronde te bereiken van de Silvercup. Het zou toch fantastisch zijn als onze Heren 1 gewoon doorbekeren en mogelijk zelfs overwinteren in de Silvercup.

Want enkel winst geeft toegang tot de 4e ronde, bij verlies volgt direct uitschakeling en een eventueel gelijkspel zullen vrijwel zeker een spannende en spectaculaire shoot-out series geven! In dat geval kun je onze shootoutkampioen Rik van Tussenbroek weer in actie zien!

De wedstrijd zal aanvangen om 20:30 uur op Tempo '34 en de bar zal uiteraard geopend zijn.

De mannen van Heren 1 rekenen op een zo groot mogelijke opkomst om hen aan te moedigen en toe te juichen naar de vierde ronde van de Silvercup.

Dus graag tot aanstaande vrijdag half 9!
Adres: Zuiderparkweg 602, 3085 BW Rotterdam

Voor in de agenda's.....
Dames1 speelt 22 november bij Ommoord voor de Silvercup.

Achtergrondinformatie
De Silver Cup is gericht op teams uitkomend in de Eerste Klasse tot en met Vierde Klasse. Daarnaast wordt een Gold Cup gespeeld die zich richt op teams uit de Hoofdklasse, de Promotieklasse en de Overgangsklasse (en de vier hoogst geëindigde teams uit de Silver Cup van het jaar ervoor die dit seizoen uitkomen in de Eerste of Tweede Klasse). Met de Bekercompetitie wordt een mooie extra prijs gecreëerd voor de clubs in de Eerste Klasse en lager. De wedstrijden worden gespeeld op de vrijdagavonden. Op KNHB-site is meer info te lezen over de Silvercupterug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
8-6    Voortgezette keepersoplei
10-6    Ledenvergadering
14-6    Laatste wedstrijddag met
15-6    Voortgezette keepersoplei
22-6    Voortgezette keepersoplei
4-7    Afsluiting lustrumjaar -
5-7    Afsluiting lustrumjaar -
Hele agenda
Handige links