Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 16 november 2019
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis M8E3 VMHC Pollux M8E1
Heren 1 steviger in de subtop
4-11-2019  | 

 

Door de nuttige 2-0 zege op Ypenburg heeft Heren 1  zich steviger in de subtop van de derde klasse genesteld. Dames 1 gaf koploper Castricum uitstekend partij en er had zelfs nog iets meer ingezeten dan de 2-2. Onze dames staan gedeeld derde in de tweede klas.

 

Met uitwedstrijden tegen laagvliegers Waddinxveen en Souburgh voor de boeg kan Heren 1 een stevig puntentotaal opbouwen, voordat onaantastbare leider Prinsenbeek in het laatste duel voor de winterstop op bezoek komt. Ypenburg, dat toch een stuk zwakker bleek dan vorig seizoen, kon niet echt een vuist maken tegen GMHC, dat voor de eerste keer deze competitie de nul vasthield achterin.

Dames 1 bewees andermaal, dat het met de topploegen in de tweede klas kan meedraaien en was gelijkwaardig aan koploper Castricum (2-2). Met nog twee ploegen staan de dames nu op de derde plaats, nog wel vijf punten achter Castricum. Als er uit de twee komende lastige uitbeurten tegen Reigers en Zwaluwen Utrecht het maximum aantal punten wordt gehaald, dan gaat de formatie van Bas Ligthart in het voorjaar meedoen op de titel.

 

Dames 2 is bezig aan een leuke serie, won dit keer met 1-0 van Spijkenisse en steeg weer een plek, naar de vijfde plaats. Heren 2 is ook bezig aan een serie, maar dan in negatieve zin. Zelfs de knappe zege in een oefenduel op Veteranen heeft niet doorgewerkt in de competitie: 0-9 tegen Pollux. Veteranen A blijft de trotse koploper na de 8-2 overwinning op nummer laatst Klein Zwitserland, maar de voorsprong op Cartouche blijft slechts drie punten. Veteranen LA komt ook langzaam maar zeker op dreef, klopte dit keer Derby met 3-1 en klom naar de achtste plaats.

 

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
20-11    Zaalhockey infoavond - be
23-11    Ribxperience
24-11    Zaalhockeytoernooi
27-11    Pietentraining
27-11    Bestuursvergadering
29-11    Klaverjassen
11-12    ALV
Hele agenda
Handige links