Gelijke spelen voor Dames 1 en Heren 1
7-10-2019  | 

 Heren 1 speelde erg verdienstelijk gelijk bij koploper Capelle (2-2), maar drie gelijke spelen leveren niet veel punten in de ranglijst van deze derde klas. Dames 1 kwam ook tot een draw, 1- 1 in de tweede klas bij mede-middenmoter Nieuwegein. Veteranen A verstevigde de koppositie en bleef ongeslagen.

 

 Capelle had tot het afgelopen weekend nog geen punt vermorst en tegen die achtergrond was de 2-2 van GMHC bij die club heel knap. Alleen, volgens de vaste volgers had er nog meer ingezeten. Van de vijf wedstrijden hebben de mannen van Dirk Doop drie keer gelijk gespeeld en dat zet geen zoden aan de dijk. Zondag komt het afzakkende Tempo op bezoek. Prinsenbeek is in deze derde klas alleen koploper en ook niet onvermeld mag blijven dat Waddinxveen het eerste puntje binnenhaalde.

In een rustig partijtje kwam Dames 1 tot 1-1 bij Nieuwegein en heeft één punt meer verzameld dan de mannen (7 uit 5). Soest komt zondag naar het Groenhovenpark en na een flitsende start heeft deze ploeg nu twee keer verloren.

Dames 2 kwam ook al tot een gelijkspel, 1-1 tegen Groen Geel, maar Veteranen A gaat gewoon door met winnen. Ook al tegen Groen Geel werd met 5-1 gewonnen. Zondag komt het op de tweede plaats staande HDM (drie punten achter) naar Gouda.

Van de overige seniorenteams was nog geen uitslag bekend.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
28-2    Klaverjassen
3-3    scheidrechtercursus
9-3    Voortgezette keepersoplei
10-3    Scheidrechterscursus
11-3    Bestuursvergadering
12-3    SKG-GMHC
17-3    scheidsrechtercursus
Hele agenda
Handige links