Vier herfstkampioenen bij jeugdteams GMHC
7-10-2019  | 

 

 

 Vier jeugdteams van GMHC mogen zich herfstkampioen noemen en nog wel ongeslagen zonder een punt te morsen. Het is de verwachting dat Jongens A1 na de herfstvakantie in de eerste klas wordt ingedeeld, evenals Meisjes B1 en Meisjes D1. Ook Meisjes B2 eindigde bovenaan en maakt wellicht de overstap naar de tweede klas.

 

Naast de vier herfstkampioenen eindigden ook Meisjes C3 en Meisjes D3 bovenaan, samen met respectievelijk Rapid enAlphen. En dan waren er nog vijf elftallen, die één partij verloren (vaak de eerste van het seizoen) en dus op de tweede plaats in de voorcompetitie eindigde.

 

Jongens A1 had de nodige moeite met Capelle, maar via de 1-0 zege werd toch de maximale 15 punten gehaald. Nu maar afwachten wat het in de eerste klas wordt. Meisjes A1 gaf in een rommelige partij tegen Pollux een 3-0 voorsprong weg (3-3) en heeft daardoor de tweede plaats in de eerste klas weggegeven. MA2 werd tweede door Berkel met 3-0 te kloppen, MA3 pakte de tweede winst, royaal met 6-0 tegen Barendrecht en Jongens A2 wordt nog echt een leuk team, ondanks het grote leeftijdsverschil. Er werd overtuigend met 4-1 van HDS gewonnen, maar wat nog beter klinkt: Alle jongens zijn op de training aanwezig.

Meisjes B1 heeft deze voorcompetitie meer dan driekwart van de doelpunten in de tweede helft gescoord. Ook tegen Westland werd zwak begonnen en werd het uiteindelijk 8-0. MB2 heeft ook de maximale score geboekt en hoopt na de herfstvakantie op een plek in de tweede klas; dat is ook lekker voor de aansluiting. MB3 eindigde als tweede, MB4 gaf de punten weg aan De IJssel (2-3) en MB5 hoopt op een lagere klasse.

Meisjes C1 eindigde keurig op de tweede plaats in de eerste klas en MC3 op de gedeelde eerste plek. Jongens C1 kwam niet verder dan 3-3 tegen het puntloze Cartouche en van dit team verwachten we meer van na de herfstvakantie. JC2 verloor dik van Krimpen en won de overige partijen, zaterdag met 5-0 van HGC.

Jongens D2 had ook een leuke serie. Het eerste duel werd met 0-10 verloren van Spijkenisse en de overige partijen werden gewonnen, zaterdag met 5-0 van Alphen. Meisjes D1 stelde zaterdag in de topper tegen Alphen (evenveel punten) de eerste plaats veilig door met 3-1 te winnen. MD2 verspeelde de eerste plaats door 1-1 te spelen tegen Ring Pass en MD3 speelde ook een leuke voorcompetitie. In het eerste duel 3-3 tegen Alphen en daarna wonnen beide teams alles; D3 zaterdag met 8-0 van Capelle. MD4 kwam op 10 uit 5 na de 1-1 tegen Rapid en MD5 moest buigen voor Schoonhoven (1-3)

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
28-2    Klaverjassen
3-3    scheidrechtercursus
9-3    Voortgezette keepersoplei
10-3    Scheidrechterscursus
11-3    Bestuursvergadering
12-3    SKG-GMHC
17-3    scheidsrechtercursus
Hele agenda
Handige links