Hockeykamp in de herfstvakantie op Goudse MHC
5-10-2019  | 

Hockeykamp in de herfstvakantie op Goudse MHC

Van 21 t/m 23 oktober wordt er op GOUDSE MHC een hockeykamp vanuit Nationale Sportkampen georganiseerd. Wat hebben wij daar zin in! Ideaal moment om extra technieken te leren en plezier te hebben. Ondertussen zit je in het nieuwe seizoen, heb je misschien nieuwe teamgenootjes en geniet je van het mooie spelletje. Om je ritme niet kwijt te raken hebben wij een tof hockeykamp voor jou! Het perfecte moment om je skills nog verder op te bouwen!

 

MET CLINIC VAN BIEKE WIJNMALEN

Europees zaalhockeykampioen en jong-oranje international Bieke Wijnmalen komt bij alle hockeykampen jou tips geven die je een echte boost zullen geven! Bij tophockey zal er een video analist aanwezig zijn.

 

HOCKEYKAMP!

Tijdens het hockeykamp ga je samen met je vriendjes en je begeleider aan de slag met de nieuwste technieken, speel je veel leuke wedstrijdjes en krijg je een te gekke clinic van een topspeler. Met alle nieuwe technieken/trucjes die jij geleerd hebt tijdens het kamp zal jij na de herfstvakantie al je teamgenootjes verbazen over alle nieuwe tricks jij ineens (nog beter) kan.

 

De volgende kampen van 21 t/m 23 oktober vinden plaats op Goudse MHC:

Hockeykamp Original | 6 t/m 10 – 11 t/m 14 jaar

Tophockeykamp | 8 t/m 14 jaar| hele dag hockey |3 clinics

Sport & Spelkamp | 4 t/m 7 jaar

 

Het hockeykamp start om 9:30 en zijn om 16:30 weer afgelopen. Eerder brengen of later ophalen is geen probleem. Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd.Iedereen zal worden ingedeeld op leeftijd/niveau. Wil je bij je vriendjes in het groepje? Dat kan natuurlijk ook!

 

Inschrijven

Wil jij meedoen of meer informatie, ga dan snel naar www.nationalesportkampen.nl en meld je vandaag nog aan!terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
28-2    Klaverjassen
3-3    scheidrechtercursus
9-3    Voortgezette keepersoplei
10-3    Scheidrechterscursus
11-3    Bestuursvergadering
12-3    SKG-GMHC
17-3    scheidsrechtercursus
Hele agenda
Handige links