Dames 1 en Heren 1 middenmoters
30-9-2019  | 

Vooralsnog zijn Dames 1 en Heren 1 middenmoters in hun klasse. Dames 1 verloor onnodig van nieuwe leider Hilversum (1-0) en Heren kwam in de derde klas in een aantrekkelijke wedstrijd tot 3-3 tegen het hoger geklasseerde Voorne. Dames 2 kwam voor de eerste keer tot de volle winst.

 

 

Hilversum bleek zondag ook geen wonderploeg. De club, die ooit in de hoofdklasse speelde, was gelijkwaardig aan ons Dames 1, maar mdat de formatie van Bas Ligthart niet tot scoren kwam, had de club uit Het Gooi aan één treffer genoeg (0-1). Het wordt een vreemd seizoen in deze tweede klasse. Hilversum is de nieuwe leider omdat de oude drie (!!) koplopers allen verloren. En de twee ploegen, die tot op heden driemaal hadden verloren, kwamen nu tot winst. Zondag gaat Dames 1 naar Nieuwegein dat tot nu toe twee puntjesminder heeft verzameld.

Tegen het hoger genoteerde Voorne kwam Heren 1 in een spectaculaire partij tot 3-3. Komende zondag gaat Heren 1 op bezoek bij Capelle, dat samen met Prinsenbeek de ranglijst aanvoert in deze derde klas. Waddinxveen is de enige club in deze afdeling nog zonder punten.

Dames 2 boekte een knappe 1-0 overwinning op Voorne en steeg direct een paar plaatsen op de ladder en Heren 2 speelde ook beter dan de afgelopen weken: 2-2 tegen Alecto. Jong Dames 1 liet zich verrassen door Leonidas en liep zodoende tegen het eerste puntverlies aan (0-3).

Veteranen A hadden de handen vol aan het tot zondag ook ongeslagen Cartouche. Via de 3-2 winst gaan de mannen van Gerard Boks nu alleen aan de leiding. Veteranen LA haalden het eerste puntje binnen door de 0-0 tegen Forcial/Voorne.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
28-2    Klaverjassen
3-3    scheidrechtercursus
9-3    Voortgezette keepersoplei
10-3    Scheidrechterscursus
11-3    Bestuursvergadering
12-3    SKG-GMHC
17-3    scheidsrechtercursus
Hele agenda
Handige links