Uitstekend begin van Dames 1
9-9-2019  | 

Dames 1 is de competitie in de tweede klas uitstekend begonnen door in en tegen Bennebroek met 4-2 te winnen.  Heren 1 begon minder sterk en verloor in Rotterdam met 1-4 van de betrekkelijk jonge vereniging Feyenoord. Zondag spelen beide standaardteams thuis, evenals alle overige seniorenteams.

 

 

Dames 1 kwam bij Bennebroek redelijk snel op achterstand, maar knokte prima door en zette de thuisploeg behoorlijk vast. De kansen kwamen vanzelf en werden benut door onder anderen Amber van Wanrooij, Esther van Dijk en Ninah Kraan. Deze spits is doorgeschoven vanuit Dames 2 en dan is het uiteraard leuk om in de eerste wedstrijd te scoren. Zondag komt Hoorn naar Gouda en dat kreeg een gevoelig verlies te incasseren tegen Spandersbosch (1-6).

Feyenoord kreeg versterking van enkele andere Rotterdamse clubs en bleek te sterk voor Heren 1 (1-4). Zondag krijgen de mannen van Dirk Doop bezoek van Dopie, dat in de eerste ronde met 2-6 verloor van Prinsenbeek. Heren 2 moet nog een beetje aan elkaar wennen, getuige de 0-7 tegen Rotterdam. Veteranen A bleef de combinatie Bleiswijk/Waddinxveen met 3-1 de baas en Veteranen LA verloor nipt (1-2) van Hoeksche Waard.

Dames 2 begon de competitie voorzichtig met 0-0 bij Leonidas en het nieuwe Jong Dames 1 startte uitstekend met een 6-2 overwinning tegen Victoria.

 

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
31-1    Klaverjassen
12-2    Bestuursvergadering
15-2    Après-ski toernooi 2020
28-2    Klaverjassen
11-3    Bestuursvergadering
27-3    Klaverjassen
1-4    Kikker in je bil toernooi
Hele agenda
Handige links