Uitgifte keepersmateriaal
19-8-2019  | 

Beste coaches / teammanagers,  

 

Het komend seizoen hebben jullie weer een keeperstas nodig. Wij hebben voor elk team een keeperstas en een eigen kluis met code. De inhoud van de tas verschilt door de lijnen heen en is afhankelijk van het niveau van bescherming dat noodzakelijk is voor het spelen in dat team.  

 
Voor keepersuitrusting, tas en kluisslot moet de borg voorafgaand aan de uitleverdata worden overgemaakt. De borg bedraagt 100 euro  Bij de uitlevering wordt gevraagd naar een bewijs van betaling.

 

Het borgbedrag wordt teruggestort als de keepersuitrusting, tas en slot van de kluis weer netjes worden ingeleverd (dit betekend dus langskomen op de inlevermomenten en niet de tas gewoon in de kluis zetten). De inlevermomenten worden via de lisa app gecommuniceerd dus houdt deze aan eind van het seizoen in de gaten. Indien aan het einde van het seizoen de keepersuitrusting niet goed onderhouden is, waarbij zaken ontbreken, niet gemelde slijtage is, defecten door onjuist gebruik worden geconstateerd of ongewassen wordt ingeleverd, zal de borg niet retour gestort worden. Onnodige schade die groter is dan het bedrag van de borg kan ook achteraf in rekening worden gebracht bij het team. 

 

Elk team krijgt digitaal een informatieboekje met uitleg over hoe de uitrusting behandeld moet worden en hoe de keeperscommissie bereikbaar is. Lees dit boekje goed door om discussie aan het eind van het jaar te voorkomen!  

 

Het hele team inclusief coach en teammanager is verantwoordelijk voor de keepersuitrusting en niet alleen de keeper of wisselkeeper. Zorg er dus samen voor dat de spullen compleet en op orde blijven! 

 

De keeperskluis is alleen voor de keepersuitrusting. Alle andere spullen (trainingstassen en bidonkratten) zullen verwijderd worden als wij deze in de kluis zien staan. In het verleden is helaas gebleken dat anders de keepersmaterialen kwijtraken of worden beschadigd.


De keeperstas is bedoeld om de keepersspullen in te vervoeren er mogen dus geen andere spullen in opgeslagen worden of vervoerd worden. 

 

De keepersuitrusting met bijbehorende kluis en code kan verkregen weer door de borg te betalen en een betalingsbevestiging te sturen naar [email protected]. Het team ontvangt dan per mail de code en kluisnummer.

 

Het rekeningnummer waar de 100 euro borg op betaald mag worden is NL97RABO0322485673 t.n.v. GMHC met omschrijving ‘keepertas voor team naam’ Voorbeeld omschrijving: "Keeperstas voor team JB1.

 

Hartelijke groet namens de Keeperscommissie.  Bijlage: Folder keepersmaterialen.docx

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-8    Trainersbijeenkomst seizo
1-9    JJ Spelleidersavond
2-9    Teambegeleideravond junio
3-9    JJ Coachavond
9-9    Ledenvergadering KNHB
16-9    Bestuursvergadering
3-10    Bitjeshappen
Hele agenda
Handige links