Materiaal zoekt baas
7-8-2019  | 

KORTE FUNCTIEBESCHRIJVING

Als lid van de materiaalcommissie van de GMHC ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de trainingsmaterialen. Je bent het aanspreekpunt voor teammanagers en trainers wat betreft de trainingsmaterialen.

TAKEN

Je regelt de uitgifte aan het begin van het seizoen. Daarvoor breng je de trainingsmaterialen op orde, door ze te wassen, te repareren en in de kluisjes klaar te leggen. Op de uitgiftedagen help je om het aan de teams uit te delen.

Bij de inname aan het einde van het seizoen inventariseer je per team wat er is ingeleverd en geef je de financiĆ«le commissie door welk borgbedrag er retour kan worden gestort.

Juni en augustus zijn dus de drukste maanden van het jaar.

De rest van het jaar ben je via email bereikbaar voor teammanagers als er vragen over de trainingsmaterialen zijn. Bijvoorbeeld bij schade of verlies aan de tassen, ballen, hesjes, maskers of pionnen..

Je bent ook verantwoordelijk voor de voorraad van al deze spullen en voor de oefendoeltjes en overige trainingsmaterialen, zoals van de G-hockey en de funkey (hoepels, knotshockeysets etc.).

Keepersmateriaal gaat via een andere afdeling van de materiaalcommissie.

CONTACT

Ik doe dit werk al jaren en zoek er nu weer iemand erbij, omdat Anjo Peters na 3 jaar gestopt is.

Het leuke is dat je heel concrete taak hebt. Verder heb je zo veel contacten met leden van GMHC, die allemaal graag willen hockeyen!

Ik zoek iemand die accuraat is en de borgen goed kan regelen. Ik zelf doe meer de reparaties.

Spreekt dit je aan?

Neem dan contact op met Gaike de Gaaij via e-mail [email protected] of 06-12120558Bijlage: flyer nieuwe leden materiaalcommissie V01 DEF.pdf

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-8    Trainersbijeenkomst seizo
1-9    JJ Spelleidersavond
2-9    Teambegeleideravond junio
3-9    JJ Coachavond
9-9    Ledenvergadering KNHB
16-9    Bestuursvergadering
3-10    Bitjeshappen
Hele agenda
Handige links