Keeperstassen LAATSTE MOGELIJKHEID!
7-7-2019  | 

Keeperstassen LAATSTE MOGELIJKHEID!


Wij als keeperscommissie delen dit jaar een DIKKE PLUIM uit aan team Meisjes F1 voor het netjes en verzorgd terugbrengen van de keeperstas. Zelfs de tas had een sopje gehad! Top dankjewel daarvoor.

Verder delen we aan de andere teams die hun tassen netjes en op tijd hebben ingeleverd een Pluim uit. Fijn dat de tassen samen gecheckt konden worden. Zo moesten wij niet zelf alle tassen uit de kluizen halen, alle spullen controleren en de tas weer inpakken en in de kluizen tillen. Bedankt daarvoor!

Helaas hebben wij nog niet alle tassen terug gekregen. De tassen moeten door het team zelf worden ingeleverd (dus niet alleen in de kluis zetten) anders wordt de borg niet terugbetaald. De teams krijgen een laatste kans om dit te doen om zo (een deel van) de borg terug te krijgen. Deze mogelijkheid is er op vrijdag 12 juli van 19.30 tot 20.30 uur.

Zoals begin van het seizoen verteld wordt schade door onzorgvuldigheid, niet schoongemaakte/gewassen onderdelen en ontbrekende onderdelen of kluissloten bij het team in rekening gebracht. Van twee F-teams missen we nog de volledige keeperstassen. Dus voorkom onnodige kosten en lever een schone en complete tas bij ons in!

Fijne vakantie en tot volgend jaar.

De keeperscommissie


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
16-10    bestuursvergadering
25-10    Klaverjassen
13-11    Bestuursvergadering
27-11    Bestuursvergadering
29-11    Klaverjassen
11-12    ALV
20-12    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links