Trainingsweek - schema (26 - 30 augustus)
2-7-2019  | 

Zoals in een eerder bericht aangegeven starten we het nieuwe seizoen voor de jeugdteams weer met de bekende trainingsweek. In de bijlage het schema wat inmiddels voor een deel is gevuld (met eerste en tweede teams). Dit schema is ook te vinden op de website bij trainingsschema en bij desbetreffende teams in de LISA app.

De overige teams kunnen vanaf nu trainingstijd reserveren. Hiervoor geldt: Wie ’t eerst komt, wie ’t eerst maalt! We zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk de meeste recente versie van het schema van de trainingsweek online komt, zodat elk team zich kan inschrijven op de dan nog vrije momenten. De vrije momenten op dit moment zijn aangegeven met dikgedrukte getallen, blokken in het schema van de trainingsweek worden aangehouden voor de trainingen. In principe willen we zoveel mogelijk werken met ‘1 team op 1 veld’, maar als dat niet uitkomt, wijken we hier uiteraard van af.

 

  • Indien gewenst, kan een team (ook de jongste jeugd teams) ook vóór 26 augustus al beginnen met trainen. Graag dan ook even contact opnemen met Dirk of Danielle voor de planning!

 

 Bijlage: 4 Trainingsweek 2019 v07082019.pdf

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-5    Klaverjassen - afgelast
8-6    Voortgezette keepersoplei
10-6    Ledenvergadering
14-6    Laatste wedstrijddag met
15-6    Voortgezette keepersoplei
22-6    Voortgezette keepersoplei
4-7    Afsluiting lustrumjaar -
Hele agenda
Handige links