Nieuw seizoen, nieuwe kansen!
1-7-2019  | 

Nieuw seizoen, nieuwe kansen!

De afgelopen weken hebben we weer hard gewerkt aan het vormgeven van het nieuwe trainingsschema voor het seizoen 2019-2020! Het trainingsschema staat op de website van GMHC en zal ook in de app van LISA zichtbaar zijn voor iedereen. Zorg dat jouw gegevens in LISA ‘up to date’ zijn, de communicatie van GMHC gaat via LISA!

Uiteraard starten we voor de jeugdteams weer met de bekende trainingsweek. Het schema voor deze is inmiddels voor een deel gevuld (met de eerste en tweede teams). Dit schema is ook te vinden op de website. De overige teams kunnen vanaf nu trainingstijd reserveren. Hiervoor geldt: Wie ’t eerst komt, wie ’t eerst maalt! We zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk de meeste recente versie van het schema van de trainingsweek online komt, zodat elk team zich kan inschrijven op de dan nog vrije momenten. De vrije momenten op dit moment zijn aangegeven met dikgedrukte getallen, blokken in het schema van de trainingsweek worden aangehouden voor de trainingen (zie bijlage bij dit bericht). In principe willen we zoveel mogelijk werken met ‘1 team op 1 veld’, maar als dat niet uitkomt, wijken we hier uiteraard van af.

-   De selectieteams starten verplicht op maandag 26 augustus met de traditionele trainingsweek, de overige teams kunnen dus op verzoek ook veldruimte reserveren om ook op 26 augustus al te starten met trainen. Aanvragen per mail bij Dirk Doop en Danielle Frenk via: [email protected],  [email protected].  

 

-    Indien gewenst, kan een team (ook de jongste jeugd teams) ook vóór 26 augustus al beginnen met trainen. Graag dan ook even contact opnemen met Dirk of Danielle voor de planning!

-  Op zaterdag 31 augustus starten we met de bekende seizoensopening. Het wedstrijdschema voor deze dag volgt spoedig via de wedstrijdsecretaris. Het schema zal ook in het wedstrijdschema opgenomen worden.

 

-   In de week van maandag 2 september gaan alle teams trainen volgens het ‘reguliere trainingsschema’. Het schema  is te vinden via www.gmhc.nl
Onder het kopje "trainingsschema” (in het menu aan de rechter zijde van de homepage) en via de LISA app.

SENIOREN EN JONGSTE JEUGD

De senioren en jongste jeugd volgen een iets andere planning.

-     De senioren trainen in overleg met hun team en trainer vanaf wanneer ze willen. H1 en D1 beginnen dinsdag 13 augustus met de voorbereiding. De overige seniorenteams kunnen kiezen wanneer ze willen starten, graag even aangeven i.v.m. de planning!

-     De jongste jeugd zal vanaf maandag 2 september volgens het trainingsschema op de website en in de LISA app weer gaan trainen. In de schoolvakanties wordt er niet getraind door de jongste jeugd en indien er door andere omstandigheden trainingen niet doorgaan, informeert de Jongste Jeugd Commissie de spelers en ouders bijtijds.

Nieuwe trainers 2019-2020

We zijn blij dat we op dit moment alle teams van een (vaste) trainer hebben kunnen voorzien.

We verwelkomen minstens 25 nieuwe trainers voor komend seizoen! GMHC vindt het ontwikkelen/opleiden van trainers erg belangrijk. Met het opleiden van onze trainers, wordt het niveau van de trainingen beter. Daarom krijgen nieuwe trainers ‘verplicht’ de HT1 opleiding van GMHC aangeboden. De informatie over deze opleiding zal volgen als bekend is wanneer deze cursus van twee avonden gegeven zal worden op GMHC. Deze informatie zal verstrekt worden door de coördinator opleidingen via [email protected].

Zomervakantie


Voor nu een hele fijne zomervakantie, op naar een mooi seizoen 2019-2020!

Namens het Technisch Hart,

Dirk Doop (trainerscoördinator GMHC)terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
16-10    bestuursvergadering
25-10    Klaverjassen
13-11    Bestuursvergadering
27-11    Bestuursvergadering
29-11    Klaverjassen
11-12    ALV
20-12    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links