Keeperstassen en retour borg!!
6-6-2019  | 
Nu het seizoen ten einde loopt kunnen de keeperstassen weer worden ingeleverd. Zorg daarbij voor een schone tas! Neem de foam-delen (legguards, handschoenen en klompen) af met een vochtige doek. Maak de helm schoon, eventueel met doekje met een biotex-sopje en was de keepersbroek, tock, elleboogbeschermers, bodyprotector (= foam bij jongste jeugd!) en eventueel nekkraag op 30 graden. Verwijder ook zand/kunstgras en overig stof uit de keeperstas. Haal zaalbandjes uit de knoop en doe ze los in het zijvak met de eventuele zaalhoezen.

Tassen kunnen worden ingeleverd op zaterdag 15 juni tussen 15.30 en 18.00 uur en zaterdag 29 juni tussen 11.00 en 14.00 uur (let's roll dag). Mocht het echt niet mogelijk zijn om op een van deze twee momenten langs te komen stuur dan een mail naar [email protected]

Ook vaste keepers die de tas na 29 juni nog nodig hebben moeten de tas laten checken zodat de volledigheid en de staat van de materialen kan worden bekeken, bovendien kan worden gekeken naar de maat van de onderdelen zodat alles voor het nieuwe seizoen weer op orde kan worden gemaakt. 

Tassen worden gezamenlijk bekeken, daarna zal (het resterende gedeelte) van de borg worden geretourneerd aan de teams. Wanneer we de tas niet kunnen checken kan de borg ook niet worden terugbetaald. Dus zorg er als team met elkaar voor dat dit op orde komt!

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met: [email protected]
 

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
8-6    Voortgezette keepersoplei
10-6    Ledenvergadering
14-6    Laatste wedstrijddag met
15-6    Voortgezette keepersoplei
22-6    Voortgezette keepersoplei
4-7    Afsluiting lustrumjaar -
5-7    Afsluiting lustrumjaar -
Hele agenda
Handige links