Komend weekeinde beslissingen bij D1-teams
20-5-2019  | 

 Komend weekeinde kunnen onze D1-teams wel extra supporters gebruiken. Meisjes D1 speelt zaterdag om 10.45 tegen De IJssel, dat op kop één puntje voorstaat en Jongens D1 speelt zondag om 10.00 uur tegen Alphen en die teams gaan met exact evenveel punten aan de leiding. Meisjes A1 speelde zaterdag erg goed bij Pollux (3-0) en Jongens A1 verpletterde het arme Capelle (10-0).

 

 Voor Meisjes A1 stond er bij Pollux weinig meer op het spel en wellicht mede daarom speelde formatie van Bart van Raalte een van de betere wedstrijden van het seizoen (3-0). Met 18 punten staat het in de eindrangschikking op 15 punten. MA2 ging door examens met veel invallers in een niet zo leuke wedstrijd met 0-6 onderuit bij Rotterdam.

Jongens A1 had weinig medelijden met het nog puntloze Capelle (10-0) en zou voor een leuke stunt kunnen zorgen door zaterdag bij kampioen Ypenburg te gaan winnen. Jongens B1 verloor met 1-3 van kampioen Cartouche en zal volgend seizoen andermaal in de tweede klasse moeten gaan spelen.

Meisjes B1 maakte weinig klaar uit strafcorners en bleef mede daardoor op 3-3 steken tegen Westland. Zaterdag kan dit team nog een rolletje spelen in de ontknoping van de titelstrijd bij de uitbeurt tegen Forescate. MB2 won erg knap met 2-1 bij koploper Berkel en MB3 kwam ontgoocheld van het veld. In de laatste seconde scoorde De IJssel 4-4 en daardoor staat het team van Ima Bouvé nu één punt achter op Schoonhoven. Komende zaterdag in de laatste wedstrijd gewoon winnen in Schoonhoven en de titel is alsnog binnen.

Jongens C1 boekte een moeizame 3-2 zege op Ring Pass en staat nog steeds drie punten achter op Wateringse Veld, dat op 1 juni naar Gouda komt. JC2 redde het zondag niet tegen kampioen Ommoord (1-5).  Meisjes C1 won degelijk met 4-1 van Berkel en wacht zaterdag de topper bij Ommoord. Beide teams gaan samen op kop met evenveel punten. Kampioen Meisjes C3 blijft zonder puntverlies (4-0 tegen Ommoord) en MC4 stapte trots van het veld na de verdiende 3-1 overwinning op koploper Wateringse Veld. De achterstand op deze tegenstander is verkleind tot twee punten en je weet maar nooit wat er in de twee laatste duels gebeurd.

Jongens D1 heeft nog wat goed te maken tegen Alphen, want de uitwedstrijd werd met 0-5 verloren. Nu staan beide teams samen bovenaan en komt Alphen zondagmorgen naar Gouda. JD2 moest buigen voor Rotterdam (1-6). Meisjes D1, dat zelf met 3-0 van HCRB won, werd aangenaam verrast door het bericht, dat koploper De IJssel had verloren. Dat team komt zaterdag naar Gouda. MD2 verloor met 0-10 van kampioen Barendrecht en ook de overige D-teams behaalden geen punten.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
21-9    Bitjeshappen
21-9    Lustrumreceptie 40 jaar G
22-9    basisopleiding coachen do
27-9    Klaverjassen
29-9    basisopleiding training g
7-10    keepersopleiding voor gev
9-10    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links