Even voorstellen: Nieuw bestuurslid Renske Baars
12-4-2019  | 
Of ik interesse had in de functie van secretaris binnen het bestuur van GMHC? Ik heb er even over nagedacht, want ik vind het een behoorlijke verantwoordelijkheid. Maar omdat ik het belangrijk vind dat ieder zijn steentje bijdraagt in de maatschappij, heb ik na een lichte aarzeling alsnog 'ja' gezegd. Ik was eerder actief binnen de stichting Gouda Raakt, waarmee ik samen met een groep andere Goudse vrouwen goede doelen en stichtingen ondersteunden.

Wie ben ik? Ik ben Renske Baars, vrouw van Nick Barker, moeder van Jack (13) en Maiken (10). Mijn zoon en man zijn actief op de Goudse rugbyclub en onze dochter is een fanatieke hockeyster die dit jaar begonnen is bij MD1. 
Voor mijn werk als verslaggever en inmiddels nieuwschef bij een krant ben ik de hele dag betrokken bij het verslaan van actualiteit, maken van nieuws en prachtige verhalen. Op papier en digitaal. Het is een heel snelle wereld waar soms de ene ramp wordt ingehaald door de andere.
Het is daarom ook prettig om binnen het bestuur op een andere manier bezig te zijn met kennis en mogelijkheden. De rol van secretaris neem ik daarin met plezier op me!

Vriendelijke groet,
Renske Baars

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-6    Let's Roll Dag
11-9    Bestuursvergadering
21-9    Bitjeshappen
21-9    Lustrumreceptie 40 jaar G
9-10    Bestuursvergadering
13-11    Bestuursvergadering
27-11    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links