Meisjes B3 en C3 alleen aan de leiding
8-4-2019  | 

Er staat nog een handvol jeugdteams op de tweede plaats, maar  Meisjes B3 en Meisjes C3 gaan vooralsnog alleen aan de leiding in hun poule. Meisjes A1 kon weer lachen na de 1- 1 in de laatste minuut tegen Schiedam en Jongens A1 had in de eerste klasse geen kind aan De Kieviten (7-1).

 

Bij Meisjes A1 was er een hoofdrol weggelegd voor keepster Bente Gosselink. Zij hield de schade tegen het sterke Schiedam beperkt tot 0-1 en daardoor was GMHC erg blij met de 1- 1 in de laatste minuut. MA2 kan de titelaspiraties voorlopig in de ijskast zetten na de 0-4 nederlaag tegen Derby en MA4 pakte een nuttig puntje tegen Dordrecht (1-1).

Jongens A1 had geen moeite met Kieviten, maar blijft op de derde plaats, omdat de twee concurrenten om de titel ook wonnen. Pijnacker met 6-7 bij Hoeksche Waard en dat team komt nog naar Gouda. Jongens B1 klopte met de nodige moeite Rotterdam (5-4) en staat in verliespunten op de tweede plaats. JB2 had een offday en verloor met 0-1 van het onderaan staande Berkel.

Voor de vierde keer op rij speelde Meisjes B1 gelijk, dit keer met 4-4 tegen Voorne. De ploeg van Corvin Janssen heeft vaak moeite met scoren en nu maken ze eens vier doelpunten….. De achterstand op leider Forescate is opgelopen tot vijf punten. MB2 staat na de 0-0 tegen HDM op de derde plaats, MB3 gaat op kop na de duidelijke winst (4-0) op Leonidas en MB4 is derde na de 2-2 tegen Wateringse Veld. MB5 liet zich verrassen door nummer laatst Crayenhout met 2-4.

Jongens C1 verloor de topper tegen Wateringse Veld met 2-3 en moet voorlopig genoegen nemen met de tweede plek, gedeeld met HCRB, waar GMHC zaterdag op bezoek gaat. JC2 bracht heel knap koploper Ommoord de eerste nederlaag toe (3-0).  Meisjes C2 voegde een puntje aan het totaal toe en zoals in de inleiding gemeld, MC3 is de trotse koploper na de 3-2 zege op Alphen en MC4 klopte ook al een Alphenteam (2-1) en staat nu tweede.

Meisjes D1 verspeelde de koppositie door met 3-3 gelijk te spelen tegen Derby en zag De IJssel winnen. MD2 kwam tot de eerste winstpartij: 3-1 tegen Ommoord. Jongens D1 had geen kind aan Kieviten (9-1) en gaat nu met drie teams op kop. JD2 verloor van Spijkenisse (1-3).

Door een storing in het DWF-systeem (Digitale Wedstrijd Formulier) zijn niet alle uitslagen bekend.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-6    Let's Roll Dag
11-9    Bestuursvergadering
21-9    Bitjeshappen
21-9    Lustrumreceptie 40 jaar G
9-10    Bestuursvergadering
13-11    Bestuursvergadering
27-11    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links