Slechte beurt van Dames 1
8-4-2019  | 

 

 

Dames 1 maakte zondag een slechte beurt door in een matige wedstrijd geheel onnodige van mede-degradatiekandidaat De IJssel te verliezen (0-1). Gouda staat nu weer op de voorlaatste plaats. Heren 1 speelde zich definitief in veiligheid door Woerden moeizaam met 2-1 te verslaan, met de winnende treffer uit een fabelachtig mooie strafcornervariant.

 

Dames 1 had een mooie slag kunnen slaan door De IJssel te kloppen. Ondanks zeven niet benutte strafcorners en een ruim veldoverwicht verloor Gouda door een frommelgoal met 0-1. Dames 1 staat nu weer op de voorlaatste (degradatie)plaats in de tweede klas, maar heeft nog alles in eigen hand. Vier ploeg staan maar een paar puntjes voor en zondag gaan de dames van Bas Ligthart naar Derby, dat laatste staat met slechts zes punten (Gouda heeft er 15).

 

Heren 1 was duidelijk de betere ploeg tegen het niet imponerende Woerden. Na een ongelukkige 0-1 kwam GMHC na rust op gelijke hoogte via een sleeppush uit een strafcorner van Jens van der Meij. De winnende treffer kwam heel curieus tot stand. De bal kwam uit een strafcorner in eerste instantie niet buiten de cirkel. Good-old Chris de Waal bracht de bal snel buiten de cirkelrand en daarna klutste de bal in het Woerdense doel.

Heren heeft nu 20 punten verzameld, heeft een gat van tien punten geslagen met de voorlaatste plaats en is van de zevende naar de zesde plaats gestegen. Zondag gaan de mannen van Dirk Doop naar Rijnvliet, dat  nu zevende staat.

 

Dames 2 verloor van het sterke Rotterdam (0-3) en Heren 2 moest na een leuke partij met 2-3 buigen voor een van de betere teams van Leonidas. Veteranen A kreeg door de overtuigende 4-1 winst op Groen Geel de tweede plaats in deze poule steviger in handen door de nederlaag van HDS. De LA-Veteranen bogen met 0-2 voor het laag genoteerde Kieviten.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-6    Let's Roll Dag
11-9    Bestuursvergadering
21-9    Bitjeshappen
21-9    Lustrumreceptie 40 jaar G
9-10    Bestuursvergadering
13-11    Bestuursvergadering
27-11    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links