Gezocht: Oranje ambassadeur
26-3-2019  | 

Gezocht: Oranje ambassadeur  

De energie, passie en inzet van de WK ambassadeurs maakten het WK in 2014 een groot succes. Het concept van de WK ambassadeur wil de KNHB graag nieuw leven inblazen en uitbreiden naar de ‘Oranje ambassadeur’.  

 

De ‘Oranje ambassadeur’ is binnen onze vereniging het aanspreekpunt voor de KNHB over alles wat met de Oranje elftallen te maken heeft. De ‘Oranje ambassadeur’ is als eerste op de hoogte van de evenementen en (verenigings)acties rondom de Oranje Dames en Oranje Heren. Hij of zij kan de KNHB vervolgens helpen met de promotie van evenementen en de opzet van Oranje-activiteiten. De komende periode gaat het om de thuiswedstrijden en de Grand Final van de FIH Pro League, maar de KNHB wil de ‘Oranje ambassadeur’ bijvoorbeeld ook inschakelen bij grote internationale toernooien zoals een EK of WK. 

 

Profiel Oranje ambassadeur 

De KNHB is op zoek naar iemand die midden in de verenging staat. Die weet wat er speelt binnen de club, makkelijk aanspreekbaar is en de juiste mensen kent om dingen in gang te zetten. Maar boven alles moet deze persoon een OranjeHockey-hart hebben. De ‘Oranje ambassadeur’ houdt van organiseren, neemt initiatief en vindt het leuk om, samen met de KNHB, het Oranje-vuur aan te wakkeren bij de fans.  

 

Herken jij je helemaal in dit profiel? En zou jij onze ‘Oranje ambassadeur’ willen zijn?

 

Stuur dan een mail naar [email protected] 

 


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
25-4    sportdag Beversluisschool
26-4    Klaverjassen
29-4    Hockeykamp in mei op Gou
8-5    Bestuursvergadering
22-5    Bestuursvergadering
30-5    Volvo Hooftman Familietoe
31-5    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links