Teamindeling en Selectie - Meetrainen met andere teams
21-3-2019  | 


Sinds vorig seizoen zijn we bij GMHC bezig met het aanpassen van het beleid rondom selectie en teamindeling. We proberen zoveel mogelijk spelers te volgen gedurende het seizoen, zodat we eerder een beeld hebben voor de teamindelingen voor het volgende seizoen.

 

Zo zijn we al vanaf oktober bezig om van de gehele club trainingen en wedstrijden te volgen, proberen we van alle teams zelf (van coaches en trainers) informatie te krijgen over (ontwikkeling van) spelers gedurende het seizoen. 

 

Ook zijn we in veel gevallen eerder dan voorgaande jaren begonnen met het uitnodigen van spelers om met oudere teams mee te trainen. En trainen er vaak meer spelers mee met de oudere teams.

 

Daar gaan we de komende periode uiteraard mee door. Net als voorheen geldt daarbij, dat wie er wordt uitgenodigd wordt bepaald door de trainers en coaches van de 'leverende' en 'ontvangende' teams, in overleg met de lijnco√∂rdinatoren. 

 

Het doel van meetrainen is kennismaking met trainers en om spelers alvast te laten wennen aan het spel in de volgende leeftijdsklasse. Om misverstanden te voorkomen: meetrainen zegt op zich zelf niets over in welk team je komend jaar speelt.

 

Over het verdere verloop van teamindeling en selectieproces wordt de komende weken meer informatie gegeven.

 

Met vriendelijke groet,

 

Technische Commissie

Bestuur Hockeyzaken

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
17-6    Bestuur / Verbeteren trai
29-6    Let's Roll Dag
11-9    Bestuursvergadering
21-9    Bitjeshappen
21-9    Lustrumreceptie 40 jaar G
9-10    Bestuursvergadering
13-11    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links