Fraai Introductieboekje uitgereikt
18-3-2019  | Voorzitter Erik van Tussenbroek ontving zondag uit handen van Daniëlle Frenk het fraai uitgevoerde nieuwe Introductieboekje van GMHC. Dit boekje is bedoeld voor nieuwe leden van de club en maakt ze wegwijs in onze club.

Daniëlle Frenk behoort samen met Marloes Streppel en Peter Herbert tot de samenstellers van het boekje; de vormgeving was in handen van Pim de Vente, zoon van Karin Hermelink van de communicatiecommissie.

Daniëlle verwees zondag naar de enquête, die vorig jaar is gehouden onder de leden van GMHC. Eén van de dingen die daaruit naar voren kwam, was de behoefte aan een nieuw introductieboekje. Dat ligt er nu en voorzitter Erik van Tussenbroek toonde zich zeer ingenomen met het product.

Het boekje bevat algemene informatie over de GMHC, bijvoorbeeld over de accommodatie, het clubtenue, teamindeling, LISA-app en trainingen. Verder valt er het een en ander te lezen over de spelregels, de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen en de huisregels van de club. Het boekje is geïllustreerd met een reeks foto’s van allerlei activiteiten bij de club.

Het boekje wordt dus uitgereikt aan mensen die zich nieuw melden bij de club. Binnenkort is het boekje vermoedelijk ook als pdf-bestand te downloaden.
terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
17-6    Bestuur / Verbeteren trai
29-6    Let's Roll Dag
11-9    Bestuursvergadering
21-9    Bitjeshappen
21-9    Lustrumreceptie 40 jaar G
9-10    Bestuursvergadering
13-11    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links