Onnodig verlies voor Jongens A1
18-3-2019  | 

Jongens A1 verloor het duel der achtervolgers bijzonder ongelukkig van Ypenburg (2-3). De beslissingen vielen in de slotfase net in het nadeel uit voor het team van het coachduo Frankema/Jansen. Meisjes A1 raakte andermaal twee punten kwijt door bij Leonidas op 1-1 te blijven steken. MB3 nam de koppositie over van Schoonhoven door deze concurrent met 6-1 weg te spelen.

 

In een spannend duel had Jongens A1 het beste van het spel tegen het stevige Ypenburg, maar had in de slotfase veel pech. Met 12 uit 7 op de vierde plek lijken de titelaspiraties in de eerste klas ver weg, tenzij er komende zaterdag van koploper Pijnacker wordt gewonnen. Jongens B2 speelden een puike tweede helft tegen HCRB. Na een 1-2 ruststand werd er met 6-3 gewonnen van de buren.

Meisjes A1 zakte naar de gedeelde derde plaats (met11 uit 7) na het gelijkspel (1-1) tegen het niet zo sterke Leonidas en MA2 duikelde naar de vijfde plek na het 0-3 verlies bij Ypenburg. MA3 (0-7 tegen koploper Hudito) en MA4 (0-4 tegen nummer laatst Barendrecht) bleven ook met lege handen achter.

Meisjes B1 bleef in de topper tegen koploper Forescate op 0-0 steken en dus blijft de ploeg van Corvin Jansssen (dit duel achter de afrastering) op drie punten achterstand steken. Beetje serieus oefenen op de strafcorners kan geen kwaad. De rest van B-teams bij de meiden deden het uitstekend. MB2 won met 4-1 van Spijkenisse en staat nog maar drie punten achter de kop, MB3 nam de koppositie door een fraaie 6-1 winst op Schoonhoven, MB4 pakte drie punten in Zoetermeer (4-1) en MB5 staat nu derde na de 3-2 zege op Dordrecht.

 

Meisjes C1 kwam goed voor de dag tegen Pijnacker, kwam wat ongelukkig met 0-1 achter, maar knokte zich met leuke combinaties naar 3-1 en heeft in de nieuwe competitie nog de volle winst. Dat geldt ook voor MC3, dat met 4-0 won van Alkemade. MC4 speelde gelijk en de overige C-teams verloren. Jongens C1 had geen kind aan Barendrecht (7-0) en noteert ook nog de volle winst. De jongens van JC2 kunnen tegen hun vriendjes vertellen dat zij van Feyenoord hebben gewonnen (3-1).

Bij Jongens D1 tegen de rivalen van HCRB werd het in de loop van het duel een beetje onvriendelijk. Vooral de Reeuwijkers, maar ook de Goudse jongens zullen snel moeten leren, dat appelleren bij hockey verboden is. JD1 won wel, met 2-0. JD2 won in een leuke partij met 3-2 van Klein Zwitserland.

Meisjes D1 gaat na de 4-1 overwinning op Ommoord nu reeds alleen aan de leiding (6 uit 2) in deze poule in de tweede klas. MD4 won ook, 3-1 van Rotterdam en de overige D-teams incasseerden de tweede verliespartij.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
17-6    Bestuur / Verbeteren trai
29-6    Let's Roll Dag
11-9    Bestuursvergadering
21-9    Bitjeshappen
21-9    Lustrumreceptie 40 jaar G
9-10    Bestuursvergadering
13-11    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links