Heren 1 houdt titelkandidaat in bedwang
18-3-2019  | 

In een prima partij hield Heren 1 titelkandidaat Hoorn in bedwang (2-2) en er had zelfs nog meer ingezeten. In twee weken tijd heeft Dames 1 het puntentotaal verdubbeld van 6 naar 12 en heeft weer uitzicht op een plaatsje in de middenmoot van de tweede klas. Amber van Wanrooij scoorde de winnende 2-1 met een backhandschot.

 

Heren 1 speelde een uitstekende partij tegen Hoorn, het team dat onlangs nog met 7-0 won van koploper Weesp en ondanks zes strafpunten de voornaamste titelkandidaat is in deze derde klas. De 1-0 ruststand was dik verdiend en na de 1-2 achterstand halverwege de tweede helft kwam de gelijkmaker als een terechte beloning. GMHC staat met 14 punten op de zevende plek en krijgt zondag Castricum op bezoek. De Noord-Hollanders begonnen de competitie dramatisch slecht, maar won zondag met 2-1 van Weesp, dat daardoor de koppositie kwijt raakte. In deze poule verschillen vier teams bovenaan maar drie punten van elkaar.

Met de tweede zege op rij komt Dames 1 op 12 punten, nog maar één puntje achter De IJssel en drie op Barendrecht en Ypenburg. Groen Geel staat daarboven en komt zondag naar Gouda. Tegen het ook niet bepaald sterke Ypenburg stond het heel snel 0-1 en 1-1. GMHC kreeg in de tweede helft de beste kansen, maar het duurde lang eer Amber van Wanrooij de drie punten veilig stelde (2-1).

Dames 2 kwam tot 2-2 tegen Groen Geel en steeg een plaatsje op de ranglijst. De komende twee weken kan het team zich bewijzen tegen de toptwee van de ranglijst. Heren 2 schoot flink uit zijn slof (5-1) tegen HDM, de nummer twee van de ranglijst en staat nu gedeeld zevende. Veteranen A kwam bij het laag genoteerde Schiedam niet verder dan 2-2 maar staat nog keurig op de derde plaats.

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
17-6    Bestuur / Verbeteren trai
29-6    Let's Roll Dag
11-9    Bestuursvergadering
21-9    Bitjeshappen
21-9    Lustrumreceptie 40 jaar G
9-10    Bestuursvergadering
13-11    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links