Iets leuks: de blauwe kaart
18-3-2019  | 

Sportiviteit, gezelligheid en prestatie gaan hand in hand. Omdat we dit graag zo willen houden, gaan we de 2e helft van het seizoen de blauwe kaart inzetten. De kaart die wij als thuisspelend team aan de tegenstander kunnen geven met achterop geschreven waaróm we het team zo sportief vonden. Dat hoeft dus niet bij elke thuiswedstrijd, maar net als Shake Hands is dit een positieve impuls aan het gedrag van iedereen rondom de wedstrijd.

 

Natuurlijk is het leuk om te winnen, maar dat is niet het enige waar het om draait, met een glimlach naar en van het veld, plezier in hockey, complimenten over en weer en een fijnere sfeer waardoor hockey een nóg leuker spelletje wordt, komt iedereen ten goede! En als we na afloop van de wedstrijd met beide teams bij elkaar gaan zitten om wat te drinken kunnen beide teams ook met een goed gevoel naar huis.

 

Dat wij daar als club ons best voor willen doen spreekt voor zich! Wanneer jouw team aan de tegenstander een blauwe kaart wil geven kun je deze afhalen bij wedstrijdtafel.

 

SAMEN MAKEN WE HET LEUK!

 

Met vriendelijke hockeygroet

 

Erik van Tussenbroek

Voorzitter GMHCBijlage: 20190315 Nieuws - Blauwe kaart(1).docx

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
8-6    Voortgezette keepersoplei
10-6    Ledenvergadering
14-6    Laatste wedstrijddag met
15-6    Voortgezette keepersoplei
22-6    Voortgezette keepersoplei
4-7    Afsluiting lustrumjaar -
5-7    Afsluiting lustrumjaar -
Hele agenda
Handige links