Knappe winst van Dames 1
11-3-2019  | 

Dames 1 heeft met Lieke Appels en Rose Visser weer in de gelederen bij de hervatting van de veldcompetitie direct knap uitgehaald. In Gorinchem werd met 5-2 gewonnen van Rapid en hopelijk is dit de start voor een fraaie opmars in de tweede klas. Heren 1 gaf koploper Weesp in de derde klas goed partij, maar verloor toch met 0-2.

 

De uit het buitenland teruggekeerde duo Lieke Appels en Rose Visser inspireerden Dames 1 tot een heel duidelijke winst op Rapid (5-2)en daardoor werd het puntentotaal direct verhoogd van 6 naar 9. Het is jammer dat Barendrecht en Ypenburg ook wonnen, maar die laatste komt zondag naar Gouda.

Heren 1 liep bij de nederlaag bij leider Weesp (0-2) niet veel schade op, want alle ploegen in het rechterrijtje in deze derde klas verloren. In twee komende thuiswedstrijden krijgt Heren 1 een sterke (Hoorn) en een wat zwakkere (Castricum) tegenstander op bezoek. Daar tussen in wordt op dinsdag 19 maart geoefend tegen Waddinxveen.

Dames 2 heeft ook goede voornemens in de tweede competitiehelft. Met de 3-0 zege op Forescate werd er in ieder geval een sterke start gemaakt. Met 10 uit 12 staat de ploeg nog wel op de tiende plaats. Jong Heren 1 kreeg in het eerste duel na de herindeling een flink pak slaag van Dordrecht (2-9) en de Veteranen A verloren de wedstrijd van de achtervolgers van HDS (1-2). De teams hebben nu van plaats gewisseld; de Goudse Veteranen staan nu derde (met 25 uit 12, dat wel) en HDS tweede. De L-Veteranen klopten Evergreen met 3-1 en hebben na de herindeling nu drie punten uit twee duels, want vorige week was er met 0-3 verloren van voorlopige lijstaanvoerder Derby.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
22-5    Bestuursvergadering
28-5    Begrotingsborrel 2019-202
29-5    Uitleg proces teamindelin
30-5    Volvo Hooftman Familietoe
31-5    Klaverjassen
12-6    ALV
29-6    Let's Roll Dag
Hele agenda
Handige links