Jongens B1 naar gedeelde tweede plaats
3-12-2018  | 

Door de 3-2 overwinning op Dordrecht is Jongens B1 op de inhaalzaterdag geklommen naar de tweede plaats. Ook JB2 zegevierde en Jongens D1 versterkte zijn tweede positie in de eerste klas door met 3-0 te winnen van Barendrecht.

 

Doordat leider Cartouche twee punten verspeelde, staat Jongens B1 nog slechts drie punten achter de koploper op de met Rijswijk gedeelde tweede plaats in de tweede klas. Het streven is er natuurlijk opgericht, dat JB1 van GMHC zo snel mogelijk terugkeert in de eerste klas. De eerste stap kan worden gezet begin maart, wanneer Cartouche op bezoek komt. Jongens B2 boekte een nuttige 2-1 zege op Cartouche en klom naar de derde plaats in de vierde klas.

Jongens D1 won overtuigend met 3-0 van Barendrecht en versterkte zodoende de tweede plaats in de eerste klas met 12 punten uit 5 wedstrijden, drie punten achter het ongenaakbare Pijnacker. JD2 redde het niet tegen koploper Alecto en verloor met 2-4.

Van de drie meidenteams, die nog een wedstrijd moesten inhalen, speelde Meisjes B4 met 1-1 gelijk tegen Leiden en staat nu vijfde en speelde MD2 2-2 tegen Catouche en staat keurig derde in deze sterke tweede klas. MD5 tenslotte, redde het niet tegen de sterke koploper Alecto.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
25-4    sportdag Beversluisschool
26-4    Klaverjassen
29-4    Hockeykamp in mei op Gou
8-5    Bestuursvergadering
22-5    Bestuursvergadering
30-5    Volvo Hooftman Familietoe
31-5    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links