Leuk sprongetje van Heren 1
5-11-2018  | 

Heren 1 maakte op de ranglijst in de derde klas een leuk sprongetje door de dik verdiende overwinning op Catwijck. Met 10 punten uit 8 wedstrijden staat GMHC zelfs in het linker rijtje. Dames 1 was zeker de gelijke van middenmoter  Forescate, maar verloor voor de tweede week op rij onnodig met 1-2.

 

Dames 1 had in eerste instantie veel moeite met de scherpe counters van Forescate. Na de 0-1 van de ploeg uit Voorschoten en de fraaie 1-1 van Amber van Wanrooij met een backhand, was de 1-2 ruststand al geflatteerd. In de tweede helft miste Gouda een handvol kansen en daarom bleef het 1- 2 in een beetje gezapige wedstrijd. Zondag gaan de dames, die nu weer alleen op de voorlaatste plaats staan in de tweede klas, naar een andere middenmoter, Berkel.

Heren 1 had het beste van het spel tegen laagvlieger Catwijck, maar had de dode spelmomenten nodig voor de ruime zege (4-2). Ramon Nieuwenhoff  benutte een strafbal, Catwijck reageerde met een fraaie strafcorner, maar Ramon zorgde ook uit een strafcorner voor de 2-1 ruststand. In de tweede helft het zelfde beeld, waarbij nu Jens van der Meij en weer Ramon uit strafcorners scoorden (4-2). Zondag gaat Heren 1 op bezoek bij Hisalis, dat leuk meedraait in de subtop.

Dames 2 gaf koploper Leonidas prima partij, nam na de 0-0 ruststand zelfs de leiding, maar verloor uiteindelijk met 2-3. Heren 2 had weinig in te brengen tegen het jeugdige Scoop en scoorde pas (wel fraai) bij een 0-5 achterstand. Veteranen A speelde een niet zo leuke, fysieke wedstrijd tegen Derby, maar won wel met 3-1 en staan op een keurige vierde plek met al 16 punten. De LA-veteranen nemen na de 3-3 tegen Schiedam de achtste plek op de ranglijst in.

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
25-4    sportdag Beversluisschool
26-4    Klaverjassen
29-4    Hockeykamp in mei op Gou
8-5    Bestuursvergadering
22-5    Bestuursvergadering
30-5    Volvo Hooftman Familietoe
31-5    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links