Meisjes A2 en D2 herfstkampioen
8-10-2018  | 

Meisjes A2 en Meisjes D2 mogen zich herfstkampioen noemen. Zij hebben in de voorcompetitie geen puntje gemorst en wachten met 15 uit 5 met spanning op de herindeling in de herfstvakantie. Eigenlijk hoort ook Meisjes C2 in de rijtje, want dit team eindigde met 13 uit 5 op de gedeelde eerste plaats.

 

Jongens A1 is op de gedeelde laatste plaats geëindigd in de eerste klas door de 1-5 nederlaag tegen Rotterdam. Ogenschijnlijk ging het duel gelijk op, maar de Rotterdammers speelden veel slimmer en benutten de kansen wel. Meisjes A1 verloor ook al met 1-5 van Rotterdam en is in de voorcompetitie op de voorlaatste plaats geëindigd in de eerste klas.

 

Blije gezichten bij Meisjes A2, dat ook het laatste duel bij Klein Zwitserland won (2-0) en geen puntje heeft verspeeld in de voorcompetitie. Waarschijnlijk mogen de meiden van Roos Velberg het na de herfstvakantie in de tweede klas gaan proberen en dat is goed voor de aansluiting met MA1.

Meisjes B1 speelde bij vlagen erg sterk tegen Voorhout, de nummer drie van de ranglijst, maar won toch nog gemakkelijk (4-1). Nu maar afwachten of er voor het team van Corvin Janssen op grond van de tweede plek een plaatsje in de eerste klas wordt ingeruimd. Van de overige B-teams won alleen B5, met 4-1 van Victoria. Jongens B1 ging strijdend ten onder bij ongeslagen koploper Schiedam (3-4) en JB2 verdrong buur HCRB van de tweede plek door in Reeuwijk met 6-3 te winnen.

 

Meisjes C1 verloor in een leuk duel onnodig van Tempo’34 (1-2) en zal de rest van het seizoen in de tweede klas blijven. Voor MC2 zit er waarschijnlijk wel een plaatsje in de (hogere) derde klas in na de 3-0 winst op Wateringse Veld en de gedeelde koppositie. MC4 sloot de voorcompetitie ook winnend af, 2-1 op Capelle. Koploper Klein Zwitserland was iets te sterk voor Jongens C1 (1-3), maar de vierde plek is een keurige prestatie in de eerste klas. JC2 werd derde na de 2-2 tegen Westland.

Meisjes D1 is na de 1-1 tegen Pollux als tweede geëindigd in de poule en MD2 is glorieus eerste geworden. Met een 7-1 zege op Rotterdam werd de koppositie bevestigd. MD3 kwam ook tot winst en haalde daardoor nog zeven punten. Jongens D1 kreeg een lesje in slim counteren van Pijnacker (1-4) en is laatste geworden in de poule. JD2 zal na de herfstpauze wel een klasje lager gaan spelen. Dit keer was Schoonhoven met 0-6 te sterk.

 

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
22-5    Bestuursvergadering
28-5    Begrotingsborrel 2019-202
29-5    Uitleg proces teamindelin
30-5    Volvo Hooftman Familietoe
31-5    Klaverjassen
12-6    ALV
29-6    Let's Roll Dag
Hele agenda
Handige links