Dames 1 op laatste plaats
8-10-2018  | 

Dames 1 is door de 1-2 nederlaag in derby tegen De IJssel op de laatste plaats beland in de tweede klas. Zondag tegen Derby komt er een goede kans op herstel. Heren 1 speelde een prima partij in en tegen Woerden en steeg door de 4-2 overwinning vier plaatsen op de ranglijst in de derde klasse.

 

De IJssel heeft een goed, jong team met veel meiden erin, die vorig seizoen in de A-klasse interregionaal hebben gespeeld. Tot afgelopen zondag had het echter slechts één punt gepakt, één minder dan Gouda. De Nieuwerkerksen wonnen met 1-2 en drukten daardoor ons Dames 1 op de laatste plaats in de tweede klasse. Komende zondag is er alle kans op herstel, want dan komt het niet zo sterke Derby op bezoek.

Heren 1 had in een oefenpotje ook al van Woerden gewonnen en deed dat nu ook in de competitie. De 4-2 zege was overtuigend en verdiend. De mannen van Dirk Doop stegen direct naar de middenmoot en kunnen zondag die lijn voortzetten tegen Rijnvliet, de nieuwe vereniging uit Leidsche Rijn, dat pas drie punten heeft verzameld.

Een hard werkend Dames 2 zette een 0-2 achterstand om in 2-2, het eerste puntje deze competitie. Beide treffers kwamen op naam van Clelia Blahowetz.

Heren 2 heeft vaak moeite met de teams van Leonidas, verloor nu met 1-4 en staat weer in het rechter rijtje. Veteranen A heeft het helemaal naar de zin in de derde klas. Tegen Groen Geel werd op duidelijke wijze de vierde zege genoteerd (met 4-0) en dat levert vooralsnog de derde plaats op. De LA-Veteranen pakten ook weer eens drie punten. Tegen Hoeksche Waard keken de ‘oude mannen’ al snel tegen 0-1 aan, maar vochten nog voor rust terug tot 2- 1. In de tweede helft kregen de gastheren de beste kansen, maar het bleef 2-1.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
22-5    Bestuursvergadering
28-5    Begrotingsborrel 2019-202
29-5    Uitleg proces teamindelin
30-5    Volvo Hooftman Familietoe
31-5    Klaverjassen
12-6    ALV
29-6    Let's Roll Dag
Hele agenda
Handige links