Eerste Let’s Roll een groot succes
4-7-2018  | 

De eerste Let’s Roll-dag bij GMHC is een groot succes geworden. Dat durft mede-organisator Rik Dijkgraaf vol overtuiging uit te spreken.

"De opkomst was geweldig goed, bij vrijwel alle teams zijn alle functies onder ouders verdeeld, op twee teams na hebben alle teams een coach en er hebben zich ook heel wat nieuwe vrijwilligers aangemeld voor zaken als de bar, evenementen en sponsorcommissie.”

Samen met NicoletteKrall tekende Rik Dijkgraaf voor de organisatie van de eerste Let’s Roll-dag bij GMHC. Een dag waarop alle jeugdteams, ouders, coaches en trainers met elkaar konden kennismaken en een dag ook waarop allerlei taken en functies konden worden verdeeld. De verschillende leeftijdscategorieën waren in drie groepen ingedeeld: jongste jeugd, C-D en B-A.

"We hebben zeer enthousiaste reacties gekregen van ouders en jeugdleden. De opstelling aan tafels vond iedereen leuk en veel ouders vonden dit een prettige manier om kennis met elkaar te maken. We hadden alles heel goed voorbereid. Prettig vond iedereen het ook dat we dit op zo’n vroeg moment deden, zo aan het eind van het seizoen. Zodat iedereen straks goed voorbereid aan het nieuwe seizoen kan beginnen.”

Wat Rik Dijkgraaf betreft is dit zeker voor herhaling vatbaar. Of hij dan weer bij de organisatie betrokken zal zijn, weet hij niet. "Maar ik denk dat er genoeg vrijwilligers zijn die dit willen oppikken.”


Op de foto van Amber van Wanrooij alle jongste jeugdleden

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-3    Bitjeshappen
26-3    scheidsrechter examen
29-3    Klaverjassen
2-4    Collecte Hartstichting
7-4    GMHC Shootout en Scoop ka
12-4    schoolhockey toernooi
25-4    sportdag Beversluisschool
Hele agenda
Handige links