Trainingsschema 2018-2019 staat online
2-7-2018  | 
Nieuw seizoen, nieuwe kansen!

De afgelopen weken hebben we weer hard gewerkt aan het vormgeven van het nieuwe trainingsschema voor het seizoen 2018-2019, en staat inmiddels online en in je agenda in de LISA app. We zijn blij dat we op dit moment alle teams van een (vaste) trainer hebben kunnen voorzien. Uiteraard starten we voor de jeugdteams weer met de bekende trainingsweek. Het schema voor deze is inmiddels voor een deel gevuld (met de selectieteams). Dit schema zal ook snel op de website te vinden zijn, zodat ook de overige teams trainingstijd kunnen reserveren. Hiervoor geldt: Wie ’t eerst komt, wie ’t eerst maalt! We zullen ervoor zorgen deze zoveel mogelijk up-to-date te houden. 
  • De selectieteams starten verplicht op maandag 20 augustus met de traditionele trainingsweek, de overige teams kunnen op verzoek ook veldruimte reserveren om ook op 20 augustus te starten met trainen. Aanvragen per mail bij Dirk Doop ([email protected]) en Danielle Frenk ([email protected])
  • In de week van maandag 27 augustus gaan alle teams trainen volgens het ‘reguliere trainingsschema’, dit is te vinden via www.gmhc.nl onder het kopje "trainingsschema” (in het menu aan de rechterkant van de homepage)
  • Het weekend van zaterdag 1 september zal de Seizoensopening plaatsvinden om weer wat wedstrijdritme op te doen. De selectieteams die zelf een oefenwedstrijd hebben geregeld, spelen een uitwedstrijd die dag. De overige teams spelen een onderlinge wedstrijd (tegen een ander team van GMHC). Het schema voor deze zaterdag wordt nog bekend gemaakt, dit krijg jullie te horen van de wedstrijdsecretaris (Danielle Frenk)
  • Het trainingsschema voor de keeperstrainingen is nog onder voorbehoud.

Training geven door selectieteams

Wellicht ten overvloede, maar we willen het toch nog even onder de aandacht brengen. Van een jeugdspeler in de selectieteams wordt verwacht dat hij/zij kennis overdraagt op de jongere jeugd. Daarom worden de selectieteams dus ingezet als ‘carrouseltrainers’, om een vaste trainer te assisteren en training te geven aan jongere jeugd. Mocht jouw voorkeur liggen bij zelf verantwoordelijk zijn voor een team of wil je wekelijks training geven in plaats van in een carrouselvorm, meld je dan z.s.m. bij Dirk Doop (trainerscoördinator)! Hij kan dan kijken of er in het trainingsschema nog iets te regelen is voor je!

Nieuwe trainers 2018-2019

We verwelkomen een heel mooi aantal nieuwe trainers voor komend seizoen. GMHC vindt het ontwikkelen/opleiden van trainers erg belangrijk. Daarom krijgen nieuwe trainers ‘verplicht’ de HT1 opleiding van GMHC aangeboden. De informatie over deze opleiding zal volgen als bekend is wanneer deze cursus van twee avonden gegeven zal worden op GMHC. Deze informatie zal verstrekt worden door de coördinator opleidingen (Julia van Hooft).Zomervakantie

Voor nu een hele fijne zomervakantie, op naar een mooi seizoen 2018-2019!
Namens het Technisch Hart,
Dirk Doop

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-3    Bitjeshappen
26-3    scheidsrechter examen
29-3    Klaverjassen
2-4    Collecte Hartstichting
7-4    GMHC Shootout en Scoop ka
12-4    schoolhockey toernooi
25-4    sportdag Beversluisschool
Hele agenda
Handige links