Gepubliceerd op 23-4-2019

Nieuwsafbeelding

Uit de recent gehouden enquête blijkt er behoefte te zijn aan duidelijke afspraken rondom trainingen. Daarom hebben we een aantal uitgangspunten geformuleerd. Zo houden we de trainingen v oor spelers én trainers sportief en gezellig, de beste garantie voor plezier!  Het spreekt vanzelf dat je je hieraan houdt. 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 22-4-2019

Nieuwsafbeelding

Schrijf je nu in voor het hockey meikamp 2019 op de velden GMHC op 29, 30 en 1 mei. Deelname voor jeugd in de leeftijdsgroep 5 t/m 14 jaar. Voor meer informatie zie de bijlage.

Bijlage: Flyer meikamp 2019 GMHC(2).jpg
Gepubliceerd op 22-4-2019

Nieuwsafbeelding

Strategiesessie met KNHB
 
Met de respons/ feedback van de ledenenquête onder de arm heeft het bestuur afgelopen week een eerste strategiesessie gehouden begeleid door de KNHB. Tijdens deze strategiesessie gingen we aan de slag met 3 opdrachten:

1. Verbeeld de toekomst van GMHC
Lees meer >>
Gepubliceerd op 19-4-2019

Nieuwsafbeelding


Zoals bekend zijn er klachten sinds de aanleg van de nieuwe velden in 2017, over met name veld1. Op donderdag 4 april jl. is Antea geweest om met een wals die plaatsen waar klachten over zijn te behandelen.

De eerste reacties geven aan dat de vlakheid een stuk verbeterd is.Lees meer >>
Gepubliceerd op 17-4-2019

Nieuwsafbeelding

Beste GMHC-leden en ouders, 


Sinds twee maanden ben ik nu ‘in functie’ als bestuurslid hockeyzaken. In de afgelopen periode heb ik behoorlijk wat wedstrijden gezien en veel mensen gesproken. We hebben een mooie club met z’n allen!
Lees meer >>
Gepubliceerd op 15-4-2019

Nieuwsafbeelding

Dames 1 boekte een nuttige overwinning (2-1) op rode lantaarndrager Derby, maar overtuigend was het niet. De formatie van Bas Ligt hart steeg hierdoor twee plekken op de ranglijst in de tweede klas. Heren 1 wisselde in de derde klas van plaats met Rijnvliet door met 1-2 te verliezen van de ploeg uit Utrecht.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 15-4-2019

Nieuwsafbeelding

Meisjes C3 is na de 4-1 zege op Zoetermeer de eerste kampioen van dit seizoen. Heel knap met nog drie rondes te gaan. Meisjes C1 gaat ook op kop na het hockeylesje aan Bleiswijk (7-0) en MC4 heeft ook nog kansen. Jongens A1 gaf twee dure punten weg bij het niet zo sterke Dordrecht (0-0).
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 15-4-2019

Nieuwsafbeelding

Zeven trainers hebben in maart het certificaat behaald van de ‘basisopleiding training geven nieuwe stijl’ die door Jack Jacobs, leercoach van de KNHB werd gegeven op onze club. Doel van de cursus was hoe je als trainer bepaalde technische en tactische vaardigheden van jouw team op een uitdagende manier kunt trainen en verbeteren.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 15-4-2019
Bij het schoolhockeytoernooi op de GMHC velden is het Segbroek College als winnaar uit de strijd gekomen. Het Haagse team won in de finale van Dalton Voorburg via een shoot-out en mag in juni naar de landelijke finale in Amsterdam. Jammer genoeg namen er geen teams van Goudse scholen mee aan het toernooi.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 14-4-2019

Nieuwsafbeelding

Met nog twee wedstrijden te gaan zijn de meiden van de MC3 al kampioen!
De wedstrijd van dit weekend werd wederom gewonnen. En omdat de nummer twee verloor konden Ze aan het eind van de middag al vieren dat ze kampioen geworden zijn.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 10-4-2019
Bij de hockeyburen Reeuwijk-Bodegraven speelt een clubje van enthousiaste dames mee in de  dinsdagcompetitie. De leeftijd varieert van 40 tot 60 jaar en zij zoeken voor komend seizoen nog een paar dames met wat hockeyervaring om mee te spelen. Gouda heeft geen dinsdagdames meer dus misschien zijn er onder onze leden/trimmers of moeders
Lees meer >>
Gepubliceerd op 9-4-2019

Nieuwsafbeelding

In de hal onder de trap staan 40 verdwaalde bidons op hun baasje te
wachten. Mooie, lelijke, grote en smalle. Sommigen met een naam erop.
Nu het warme wordt erg handig. Dus loop er even langs om jouw bidon weer
op te halen.
Daarnaast een pleistersetje van JD2, glazen schalen, scheenbeschermers,
Lees meer >>
Gepubliceerd op 7-4-2019
De nieuwe Nieuwsbrief is uit. Deze is te lezen op de voorpagina van de website, in de rechter kolom onder het kopje nieuws categorieën aanklikken nieuwsbrief-items. Ook gaat er een mail met de nieuwsbrief naar alle leden.
Gepubliceerd op 4-4-2019

Nieuwsafbeelding

G MHC´ers die hun lidmaatschap willen opzeggen, moeten dit doen vóór 1 mei. Opzeggen moet bij Marloes Streppel [email protected]
 
 
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 13-1-2018

Nieuwsafbeelding

Bij GMHC zijn veel klussen te doen.
Zowel rondom de velden als rondom, en in het clubhuis.
Op de gebieden van o.a.
Onderhoud (periodiek)
Reparaties Schoonmaak
Wensen ICT Inrichting clubhuis (Gezellig maken)

Lees meer >>
Gepubliceerd op 14-3-2019

Nieuwsafbeelding

Gratis hockeystick bij hockeykamp op GMHC Gouda! In de zomervakantie (22 t/m 26 juli) worden de Nationale Sportkampen georganiseerd bij ons op de club voor kinderen van 4 t/m 16 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou. Naast de enthousiaste en kundige trainers, komt een Jong Oranje speler een Masterclass geven!
Lees meer >>
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
25-4    sportdag Beversluisschool
26-4    Klaverjassen
29-4    Hockeykamp in mei op Gou
8-5    Bestuursvergadering
22-5    Bestuursvergadering
30-5    Volvo Hooftman Familietoe
31-5    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links