Gepubliceerd op 22-6-2022

Nieuwsafbeelding

Maandag 20 juni werd het seizoen voor de keepers afgesloten met gezellig gourmetten bij Thijs en een spelletje kahoot. Met vragen over de trainers om te kijken of de keepers goed hebben opgelet, spelregels en weetjes over keepers bijvoorbeeld de internationals. Medailles en een eervolle vermelding voor de winnaars: Tess, Casper en
Lees meer >>


Bijlage: Kahoot.jpg
Gepubliceerd op 21-6-2022

Nieuwsafbeelding

De teamindeling van D-jeugd en Jongste Jeugd (komend seizoen: O12, O10, O9, O8) zijn ook bekend zijn gemaakt, en is inmiddels in LISA ook het seizoen overgezet naar 2022-2023. Dat betekent ook dat het nieuwe trainingsschema (hoofdschema) online komt.

Lees meer >>
Gepubliceerd op 20-6-2022

Nieuwsafbeelding

Afgelopen zaterdagvond vond na 2 jaar weer de traditionele JJ Slotdag plaats. Sommige van de Goudse teams speelden elders, en vele teams kwamen bij ons in Gouda op bezoek. In Gouda was het thema "Films en Series” en vele teams hadden daar goed hun best op gedaan. Er liepen Minions, Pirates, Aristocrats, Dalmatiërs, Vaiana’s, SWAT team en nog
Lees meer >>
Gepubliceerd op 20-6-2022

Nieuwsafbeelding

Het seizoen is afgesloten, de nieuwe teams zijn bekend gemaakt en de zomervakantie is bijna begonnen. Vrijwel alle trainingsmaterialen zijn ingeleverd en sommigen ook al uitgegeven voor het aankomende seizoen.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 16-6-2022

Nieuwsafbeelding

Uitnodiging ALV
Op dinsdag 28 juni a.s. wordt in ons clubhuis de Algemene Leden Vergadering gehouden. Deze start zoals gebruikelijk om 19.30uur.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 13-6-2022

Nieuwsafbeelding

Sinds het jaar voor de Corona uitbraak is het Clubscheidsrechter Plus (CS+) traject opgezet binnen onze club. Inmiddels zijn er weer een aantal kandidaten geslaagd voor hun praktijk test.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 12-5-2022

Nieuwsafbeelding

Deze zomervakantie kan jij weer deelnemen aan de leukste hockeykampen van Nederland GMHC. Plezier en ontwikkeling staan centraal. Jij gaat waanzinnige dagen hebben vol met plezier en uitdaging. Met het super uitdagende, leuke programma en enthousiaste trainers zal jij optimaal worden uitgedaagd. Ben jij erbij?
Lees meer >>
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
28-6    Leden Vergadering
24-9    Bitje happen
Hele agenda
Handige links