Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Weersverwachting
Gouda
Weeronline.nl - Meer weer in Goudaweeronline.nl Altijd jouw weer

Gevonden voorwerpen


Gepubliceerd op 20-8-2017

Nieuwsafbeelding

In navolging van de berichtgeving over het nog niet beschikbaar zijn van veld 1 op 2 september, heb ik ook het wedstrijdschema voor de seizoensopening van 2 september aan moeten passen (tijden en veld).  Om toch alle teams de gelegenheid te geven om te spelen, starten we al om 9 uur met de Jongste Jeugd. Verder zijn de wedstrijden erg krap
Lees meer >>


Bijlage: Wedstrijdschema Seizoensopening JJ Junioren 020917 aanpassing 20_8(1).pdf
Gepubliceerd op 19-8-2017
Voor onze jongens E en F teams zoeken we per direct nieuwe spelers. Kennen jullie jongens die geboren zijn tussen 1 oktober 2007 en 30 september 2011? En die het ook nog eens tof zouden vinden om te hockeyen? Deel dan dit bericht onder vrienden en kennissen in het Goudse, want we hebben per direct jongens nodig! 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 19-8-2017

Nieuwsafbeelding

Althans dat willen we en daar hebben we jullie voor nodig! Dit seizoen willen we een extra stapje zetten in de online communicatie. Er is een gloednieuwe nieuwsbrief en we zijn wat actiever zijn op social media. We richten ons nu op FaceBook en LinkedIn. Berichten van de club, van sponsoren en bijvoorbeeld over ledenwerving kunnen we daar mooi
Lees meer >>
Gepubliceerd op 19-8-2017

Nieuwsafbeelding

Zaterdag 9 september aanstaande zal oud-hockey-international Naomi van As een bezoek brengen aan Volvo in Waddinxveen en jij bent uitgenodigd!. Tussen 11.00 uur en 13.00 uur ontmoet zij graag alle fans uit onze regio!
Lees meer >>
Gepubliceerd op 18-8-2017
Hier een serie fotocompilaties van de veldrenovatie en een filmpje:

Compilatie 1
Compilatie 2
Compilatie 3
Compilatie 4

Filmpje
Lees meer >>
Gepubliceerd op 18-8-2017
Veld 2 en veld 3 alleen via hoofdingangshek buitenom benaderbaar !

Ter voorkoming dat veld 2 vervuild wordt met lava, grind en andere troep van o.a. veld 1, dient er via het hoofdingangshek buitenom gelopen te worden. Het hek tussen veld 3 en veld 2 zal open staan.

Lees meer >>
Gepubliceerd op 18-8-2017
Belangrijk voor coaches / teammanagers, 
Trainingsmateriaal! Dat willen we allemaal!  Hoe werkt het: Voor trainingsmaterialen en uitloopmaskers wordt de borg voorafgaand aan de uitleverdata overgemaakt. Bij de uitlevering wordt gevraagd naar een bewijs van betaling. Dit mag op papier maar ook via een app op de
Lees meer >>
Gepubliceerd op 15-8-2017
Heren 1 begint de competitie op 10 september in de derde klas B met een thuiswedstrijd tegen Tempo’34 uit Rotterdam. Dames 1, met de zussen Lieke en Marije Appels weer in de gelederen, start met een uitwedstrijd tegen Dopie. Alleen op 24 september spelen Dames 1 en Heren 1 beide thuis.
 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 13-8-2017
Beste coaches / teammanagers,    Het komend seizoen hebben jullie weer een keeperstas nodig. Wij hebben voor elk team een keeperstas en een eigen kluis met code. De inhoud van de tas verschilt door de lijnen heen en is afhankelijk van het niveau van bescherming dat noodzakelijk is voor het spelen in dat team.   
Lees meer >>
Gepubliceerd op 12-8-2017
Wespensteek: "wat te doen”

Rondom veld 3 zijn veel wespen gesignaleerd. Wat te doen als er iemand wordt gestoken?
Voorkomen blijft altijd beter dan genezen. Wespen steken als ze zich bedreigd voelen, ga dus niet wild om je heen slaan of wegrennen.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 20-7-2017

Nieuwsafbeelding


Voortgang veldrenovatie 20-7-2017

De aannemer heeft de onderlaag van veld 1 inmiddels naar veld 2 verplaatst en heeft een begin gemaakt met het aanleggen van de onderlaag op veld 1 met lava.

Lees meer >>
Gepubliceerd op 16-7-2017

Hier een kleine fotoreportage rondom de veldrenovatie.

Voordat de veldrenovatie door de aannemer opgepakt kon worden is door een klein aantal vrijwilligers (waar waren de mensen die de Sport Technische Laag zo belangrijk vinden/vonden??) heel veel werk verricht.

Alle hekken rondom de velden 1 en 2 zijn verwijderd.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 16-7-2017
Op woensdag 20 september organiseert de KNHB bij Gouda een spelregelcafé. In een bijeenkomst van ruim anderhalf uur zal een top bondsscheidsrechter een briefing geven over spelregels en kunnen de aanwezigen vragen stellen over allerlei specifieke spelsituaties. Zie hieronder de link om je aan te melden.

 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 5-7-2017

Nieuwsafbeelding

Tijdens de seizoensopening op zaterdag 2 september a.s. vindt de inmiddels traditionele tweedehands GMHC kledingbeurs plaats. 
Je kunt hier je te kleine  hockeyspullen laten verkopen en weer passende spullen kopen!
Lees meer >>


Bijlage: 2ehandsmarkt formulier 2017.pdf
Gepubliceerd op 5-7-2017

Nieuwsafbeelding


Het begin van onze veldrenovatie staat in de Goudse Post.

Op de foto kun je zien dat men op veld 4 de mat heeft losgesneden en gedeeltelijk al  heeft opgerold.


Kijk hier om het gehele artikel te kunnen lezen.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 30-6-2017
Van 21 tot en met 25 augustus, tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017, organiseert de KNHB in samenwerking met gemeente Amsterdam de Urban City op het Olympiaplein in Amsterdam Zuid. Het plein wordt volledig omgetoverd tot Urban Hockey, Sports & Art Center. De Urban City is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.
Lees meer >>


Bijlage: flyerUrban_REHC17_juni17.pdf
Gepubliceerd op 29-6-2017
Van het bestuur,

Tijdens de veldrenovatie die a.s. dinsdag 4 juli begint, is het i.v.m. de veiligheid, niet toegestaan de velden 1, 2 en 4 te betreden.

Veld 3 kan wel gebruikt worden.


Namens het Bestuur,
Peter van Adrichem
Accommodatie
Lees meer >>
Gepubliceerd op 27-6-2017

Op 4 juli gaat de renovatie van onze beide kunstgrasvelden van start. De Stichting Kunstgras Groenhovenpark (SKG) heeft een contract gesloten met Ingenieurs- en adviesbureau Antea. Dit Goudse bedrijf (gevestigd aan de Antwerpseweg) kwam als voordeligste en beste uit de bus bij de offertes.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 20-8-2017

Nieuwsafbeelding

Wil jij de beste hockeyers van Nederland aan het werk zien? Kom dan op donderdagavond 31 augustus kijken als hoofdklasseteams Rotterdam, HDM en HGC ‘om de hoek’ bij hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs hun voorronde van de ABN AMRO Cup spelen. 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 19-8-2017
Donderdag 24 augustus nog kans op korting voor de benodigde hockeyspullen.

Lees meer >>
Gepubliceerd op 6-11-2014
Op 21 oktober heeft het gesprek Goudanet met GMHC plaatsgevonden. Het verslag van dit gesprek staat op de website van Goudanet. Met deze link kom je op de weergave van het gesprek met Goudanet; je komt dan op de pagina sportverhalen en druk op de titel "Met Goudanet aan tafel: GMHC” 
Lees meer >>
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-8    Bestuursvergadering
24-8    Vergadering Jongste Jeugd
26-8    Seizoenstart M8E1
28-8    Basisopleiding training g
30-8    Spelleidersavond Jongste
2-9    Seizoensopening
6-9    Basisopleiding training g
Hele agenda
Handige links