Gepubliceerd op 24-1-2023
Een van onze oudste leden is zondag benoemd tot erelid van GMHC. Pieter is al vanaf de oprichting lid en heeft in al die jaren vele functies vervuld en tal van vrijwilligerswerk gedaan.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 11-1-2023

Nieuwsafbeelding

De migratie naar de nieuwe LISA systemen is uitgesteld tot nader order. Wanneer de migratie daadwerkelijk zal plaatsvinden dan zal het wederom op de website geplaatst worden en sturen we nog een mail ter info.
Nog even geduld voor de mooie nieuwe website en de nieuwe app.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 6-1-2023

Nieuwsafbeelding

GMHC doet mee met de de statiegeldactie van COOP. Jullie kunnen gedurende drie maanden statiegeld doneren aan GMHC door flessen in te leveren bij de COOP in Gouda (Achterwillens, De Heester of bij de COOP in de Nieuwe Marktpassage). 
Lees meer >>
Gepubliceerd op 11-12-2022

Nieuwsafbeelding

In de zaalhockey is tijdregistratie heel belangrijk, elke wedstrijd begint en eindigt op de aangegeven tijd in het schema (35 minuten per wedstrijd). Begint een wedstrijd te laat, dan betekent het niet dat die tijd aan de achterkant kan worden bijgeteld. Het volgende team moet ook de gelegenheid hebben de 5 minuten inspeeltijd te hebben.
Lees meer >>
Gepubliceerd op 26-1-2023

Nieuwsafbeelding

Het lustrumboek van GMHC, ’Hockey in Gouda’ is sinds kort te koop bij boekhandel Verkaaik aan de Lange Tiendeweg. Het kan zo maar gebeuren dat je het boek in de etalage ziet liggen als je langs deze boekhandel loopt.
Lees meer >>
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-2    Klaverjassen
31-3    Klaverjassen
28-4    Klaverjassen
26-5    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links