Vrijwilligers / Vacatures 
Er gebeurt veel binnen GMHC, maar zonder vrijwilligers zou de vereniging niet kunnen bestaan. Het zijn met name de vrijwilligers die de club draaiende houden. Het zijn vaak dezelfde mensen, die veel doen voor hun club, waardoor de belasting voor deze vrijwilligers bijzonder groot is. Vele handen maken licht werk. Daarom is het fijn dat jij je ook aanmeldt als vrijwilliger. Je kunt nog eens andere leuke mensen ontmoeten en het geeft je veel positieve energie. Door je aan te melden laat je zien extra betrokken te willen zijn bij GMHC.

Informatie
Voor algemene informatie over vrijwilligerswerk bij GMHC kun je een mail sturen aan de Secretaris.

Voor specifieke informatie over bestaande vacatures:
Aanmelden als vrijwilliger

Middels de Aanvraag 'Mijn GMHC' kun je je opgeven als vrijwilliger.
Geef op het formulier in de toelichting aan om welke vrijwilligersfunctie het gaat.
Vrijwilligers worden dan opgenomen in de GMHC administratie. En krijgen dan een inlogcode voor 'Mijn GMHC, het besloten deel van de website. Met het insturen van het formulier geef je toestemming tot het gebruik van je persoonsgegevens zoals vastgelegd in het GMHC privacy policy document.

Verklaring van tuchtrecht
In de reglementen van de KNHB en GMHC is bepaald dat zij, die geen lid zijn van de vereniging, maar op enige wijze in een functie actief zijn of zullen zijn voor de vereniging, onder het tuchtrecht van zowel de KNHB als GMHC zullen vallen. Met het aanmelden als vrijwilliger wordt akkoord gegaan met deze Verklaring van Tuchtrecht.
 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
9-6    Ledenvergadering
14-7    Bestuursvergadering
8-9    Bestuursvergadering
14-10    Bestuursvergadering
11-11    Bestuursvergadering
8-12    Algemene Leden Vergaderin
13-1    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links